Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kadnárová: Flašík má ohnivú partnerku! Doslova!

Silvia Kadnárová a Fedor Flašík počas ohnivého tanca. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kadnárová a Fedor Flašík počas ohnivého tanca.

BRATISLAVA – Ďalšia ukázala nohavičky! Aj Silvia Kadnárová (25) už má z Let’s Dance 3 odhalenú fotografiu. Pikantnú vsuvku s vysoko zdvihnutou nohou si naplánovala na kolo, v ktorom bola celá zahalená v sexi červenej.

Dlhé šaty neznamenajú, že sexi odhaleniam je koniec. Moderátorka Zuzana Fialová prehlásila, že odvážne šaty si na posledné kolo šou obliekla preto, aby vynikla medzi tanečnicami v dlhých kostýmoch. A hoci v zákulisí odhaľovala nohy v sieťovaných pančuchách, na parkete ju tromfla Silvia Kadnárová.

Príťažlivá tanečnica si totiž do choreografie tanca passo doble vložila dosť odvážne prvky. Jednu z krokových pasáží absolvovala s poriadne vysoko zdvíhanými nohami. A tak sa jej pod sukňu pozreli prítomní diváci i fotografi. Zistili však, že Silvia nenechala nič na náhodu a pod červenými šatami mala zladené a dobre sediace široké nohavičky. Veď provokatívne zahalené telo je častokrát viac sexi, než to úplne vyzlečené.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu