Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mamba: Cez deň herečka a v noci... Divoká go-go tanečnica!

Dáša Mamba Šarkozyová Zobraziť galériu (4)
Dáša Mamba Šarkozyová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Zarábala, kde sa dalo! Dáša Mamba Šarközyová (20), ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka šou SuperStar 3, stále prekvapuje! Cez deň študuje, podvečer hrá v divadle a v noci? Vtedy sa z nej stáva pekná dračica!

Pre študentku a začínajúcu speváčku a herečku je zrejme každá koruna dobrá. A tak si semifinalistka tretej série SuperStar Dáša Šarközyová po nociach zarábala ako tanečnica odetá v sexi dráždivom oblečení. Topky.sk nedávno získali fotografie, na ktorých mladá herečka, známa ako plážová kráska Mamba z markizáckeho letného programu Mr. Bombastik, tancuje v jednom bratislavskom podniku ako go-go tanečnica.

A tak nás zaujímalo, či si popri svojich ďalším povinnostiach ešte tancom naďalej privyrába. „Tancovala som v jednom podniku, ale zatvorili ho, tak som prestala. Už dlhšie netancujem a už ani nechcem,“ netajila brunetka, ktorá prezradila, že tam pracovala zhruba tri roky. Dáša si zrejme uvedomila, že pre úspešnú dráhu herečky a speváčky musí pôsobiť oveľa serióznejším dojmom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu