Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kočiš: Obchytkával malé školáčky!

Peter Kočiš pri nakrúcaní jojkárskeho seriálu. Zobraziť galériu (4)
Peter Kočiš pri nakrúcaní jojkárskeho seriálu.

BRATISLAVA – Herec Peter Kočiš (43) čelí riadnemu škandálu! Teda aspoň v seriálovom svete. Podarí sa mu vysekať z obvinení, že obťažoval neplnoleté dievčatá?

Zo slušáka sa vykľul pedofil! Po odmlke v médiách sa Peter Kočiš opäť dostáva do povedomia, tentoraz však nie príliš najlichotivejšie. Jeho meno sa sa totiž dostalo do spojitosti s chúlostivou úlohou v jojkárskom seriáli Ako som prežil.

Moderátor sa v ňom objaví už dnes večer ako telocvikár. Ten sa vďaka nedorozumeniu dostáva do nezávideniahodnej situácie. „Človek, ktorý je úplne normálny, sa dostane do situácie, kedy mu hrozí fyzická likvidácia,“ povedal topkám o svojej postave Kočiš.

V seriáli ho totiž obvinia z obťažovania školáčky a vniesť pravdu do celej veci sa mu dlho nedarí. Práve naopak. Chrbtom sa mu otočia v práci, kamaráti a dokonca aj vlastná rodina. „Tam nemáte ľudí ako presvedčiť,“ priblížil nám herec situáciu svojej aktuálnej role. Tú by v reálnom živote podľa vlastných slov veru zažiť nechcel. „Dúfam, že sa do takejto situácie nedostanem,“ povedal Kočiš.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu