Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kočiš prevetral šarmantnú manželku: Pohoda, klídek, tataráček!

Kočišovci si slnečný deň užívali na bratislavskej promenáde. Zašli si spoločne na obed a Nela svojím výzorom mohla konkurovať omnoho mladším dievčatám. Zobraziť galériu (7)
Kočišovci si slnečný deň užívali na bratislavskej promenáde. Zašli si spoločne na obed a Nela svojím výzorom mohla konkurovať omnoho mladším dievčatám. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To je ale kočka! Herec a moderátor Peter Kočiš (47) si jeden z aktuálnych teplých dní užíval na bratislavskej promenáde. Spoločnosť mu pri chutnom tatárskom bifteku robila v reštaurácii nielen dcéra Terezka, ale hlavne sympatická manželka Nela (40). Tá aj po rokoch, odkedy opustila svet modelingu, vyzerá naozaj výborne. Pokojne by mohla konkurovať aj mladším ročníkom. Peťo, stráž si ju.

Peter Kočiš môže byť naozaj pyšný na to, čo doma má. Hoci má jeho manželka Nela 40 rokov, svojím výzorom môže bez problémov konkurovať mladším dievčatám. Super postava a perfektne zladený módny outfit – len máloktorý chlap sa na bratislavskej promenáde za blondínkou neotočil.

Všetci však mali smolu. Blondínkine srdce patrí iba manželovi Petrovi. Aj preto jej prvé kroky viedli rovno do reštaurácie, kde už moderátor na svoju polovičku čakal. Tam si rodinka vychutnala ľahký obedík a užívala si ešte príjemné slnečné chvíle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu