Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dámy, ste ako vianočky!

Ach, tie účesy... Zobraziť galériu (6)
Ach, tie účesy...

BRATISLAVA – Zapletený imidž! Čo spája herečku Sisu Sklovskú (43), I. vicemiss 2007 Romanu Škamlovú (20), playmate-ku Janku Minárikovú (27) a tanečníčku Katarínu Štumpfovu (23)? Vianočky na hlavách!

Spomínané dámy z vôd nášho šoubiznisu podľahli „vrkočovým“ trendom. Ako sa totiž môžeme presvedčiť, na hlavách si nechali vyčarovať účesy, ktorými pripomínajú obľúbené hrozienkové pečivo, či známu Nastenku z rozprávky Mrázik.

Na spojitosť s touto dievčinou z ruského filmu sme sa spýtali blonďavej playmate Janky Minárikovej. „Ja si robím svoju vizáž alebo imidž podľa toho, ako sa cítim. Mám viacero tvárí. Mne sa hodí čokoľvek, takže to využívam,“ povedala nám, pričom vylúčila spojitosť so spomínanou hrdinkou klasického vianočného filmu. Zapletený účes zvolila pri príležitosti nedávneho nakrúcania v televízii.

Z "kamerových" dôvodov si zaplietla vrkoč aj tanečníčka herca Juraja Mokrého Katarína Štumpfová. Takto sme ju mohli vidieť "trsať" na parkete v minulom kole spolu so zabávačom v roli Elvisa.

Aj herečka a operná speváčka Sisa Sklovská si obľúbila zapletené vlasy. Dôkazom je naša fotografia, ktorá zachytáva divu na nedávnej spoločenskej akcii po premiére divadelného predstavenia. Pohľady na večierku Sisa pritom nepútala iba bujarým výstrihom, ale aj účesom.

Priateľka Honzíka Novotného Romana Škamlová má spomedzi menovaných dám najextravagantnejší účes. V jej prípade však treba podotknúť, že bol súčasťou módnej šou, na ktorej sa predviedla ako modelka.

Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu