Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Neuveriteľná Sharon Stone: Kto povedal, že na päťdesiatničku nevyzerá super?

Sharon Stone Zobraziť galériu (8)
Sharon Stone

LOS ANGELES - Obľúbená herečka ukázala, že rozhodne nepatrí do starého železa. Práve naopak. Na akcii plnej celebrít bola Sharon Stone (51) pre všetkých tým najväčším prekvapením.

Takto vyparádená prišla hviezda trháku Základný inštinkt do centra gayov a lesbičiek v meste anjelov. Svojou účasťou sa rozhodla podporiť práva všetkých ľudí s homosexuálnou orientáciou.

Zároveň sa jej však podarilo predviesť svoju chudučkú postavičku, ktorú by jej mohli závidieť aj tínedžerky. V obtiahnutých ružových šatách a s dokonale upraveným účesom by svoj vek bez problémov zaprela.

Najnovším filmom tejto stále očarujúcej herečky je akčná dráma s názvom Streets of Blood, ktorá sa v súčasnosti nachádza v post produkčnej fáze. Sharon si v nej zahrá po boku herca Vala Kilmera, ako aj speváka 50 Centa.

O ďalšie spestrenie spoločenskej akcie sa postarala aj Paris Hilton, ktorá si hrdo priviedla aj svojho priateľa Douga Reinhardta.

Zábavou v podobe perfektného spevu obdarila hostí Christina Aguilera, ktorej sexi výzor v čiernych šatách bol opäť neprehliadnuteľný.

Neuveriteľná Sharon Stone: Kto
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu