Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kate Winslet vyzerá čoraz lepšie... Aj vďaka novému účesu!

Kate Winslet Zobraziť galériu (9)
Kate Winslet

SANTA BARBARA - Odkedy si táto britská herečka vylepšila postavu a dokončila svoje dva najnovšie filmy, žne jeden úspech za druhým. Len čo si vo vitríne našla miesto pre dva Zlaté glóbusy, už má v rukách ďalšie ocenenie. Tentoraz si ho prevzala s novým imidžom, ktorým rozhodne nič nepokazila - práve naopak!

Kate počas uplynulého víkendu zavítala na 24. ročník filmového festivalu v Santa Barbare, na ktorom si prevzala cenu Montecito. Hoci sa v poslednom čase po červenom koberci prechádzala so zopnutými vlasmi alebo s rozpustenou vlnitou hrivou, tento krát vyskúšala zlatú strednú cestu, ktorá jej dodala ten správny šmrnc.

Horúca favoritka na získanie tohtoročného Oskara v piatok večer dorazila do divadla Arlington v tradične zaujímavých šatách z dielne návrhára Narcisa Rodrigueza. Opäť išlo o róbu čiernej farby a dĺžky tesne nad kolená, ktoré však tentoraz oživili geometrické biele vsadenia po bokoch a pod prsiami.

Viac ako šatami Kate počas filmovej noci zaujala práve úpravou vlasov. Časť z nich si totiž vzadu zopla do tenkého "chvostíka", čím účes opticky pôsobil prestrihaným dojmom. Neposlušné blonďavé pramienky, ktoré herečke lemovali tvár, vyzerali veľmi sexy.

Napriek tomu, že príťažlivá matka dvoch detí kvôli postave strávila dlhé hodiny cvičením Pilatesa, stále sa trápi myšlienkou, že pri svojich kolegyniach nevyzerá dosť štíhlo: "Ako mladé dievča som sa nikdy necítila atraktívne. Bola som tučná a niekedy nešťastná a tento spôsob myslenie so mnou zostáva po celý život. Vždy budú mojou súčasťou obavy, či vyzerám tak štíhlo ako ostatné herečky."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu