Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Heribanová: Odtajnila zoznam Top 37 Sloveniek!

Alena Heribanová Zobraziť galériu (15)
Alena Heribanová

BRATISLAVA - Úspešné a známe ženy Slovenska! Topky.sk vedia, ktoré dámy sa prebojovali medzi elitu tých, čo výborne reprezentujú seba i celú našu krajinu. Moderátorka a spoluautorka knihy s názvom Top 37 žien Slovenska - Alena Heribanová (54), nám na stredajšom krste prezradila, na základe čoho dámy vyberala.

Slováci sa môžu pýšiť nielen Tatrami, či hradmi a zámkami, ale aj osobnosťami, ktoré sa tu narodili, vyrástli a úspešne reprezentujú seba aj našu krajinu. Spoluautorka novej publikácie s názvom Top 37 žien Slovenska Alena Heribanová sa vo svojom diele rozhodla zamerať na úspešné ženy. 

„Všade vo svete existujú publikácie o ľuďoch, ktorí sú zaujímaví, ktorí nás obohatili. Keď som prišla na nejaké naše zastupiteľstvo, boli tam prezentácie Tatier, Bratislavy alebo priemyslu, ale to, čo je u nás najkrajšie - ľudia, tam nebolo,“ prezradila moderátorka pohnútky, ktoré ju viedli k napísaniu tejto knihy.  

Za krstného otca si vybrala úspešného športovca Michala Martikána. „Tých mužov, ktorých pozná svet, nie je až tak veľa a športovci sú v mojich očiach trošku viac, ako len populárne osobnosti. Michal je pre mňa jednou z najvýraznejších osobností,“ dodala Heribanová, ktorá spolu s tímom ľudí vyberala z viac ako sto žien tých 37 "vyvolených".

V knihe môžete napríklad nájsť známe športovkyne ako Veroniku Zuzulovú, Danielu Hantuchovú, podnikateľskú obec zastupuje Mária Reháková, moderátorky Nora Beňačková a Hana Rapantová, speváčky Jana Kirschner, herečky Milka Vášáryová a Mária Kraľovičová. To je však len zlomok celého zoznamu úspešných dám. 



Sledujte TOPKY TV: Heribanová o publikácii Top 37 žien Slovenska.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu