Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nečakané! Heribanová a Krejča: Rozchod!

Tamara Heribanová a Henrich Krejča. Zobraziť galériu (3)
Tamara Heribanová a Henrich Krejča.

BRATISLAVA – Koniec veľkej láske! Dcéra známej moderátorky Aleny Heribanovej (53) Tamara (23) a markizácky šéf publicistiky Henrich Krejča (35) sa nedávno rozišli. Pre topky.sk to potvrdila sexi tmavovláska.

Sympatická mladá slečna Tamara Heribanová, ktorá je staršou dcérou známej slovenskej moderátorky Aleny Heribanovej a spisovateľa Jozefa, je opäť sama.

Nedávno sa začali šíriť informácie, že viac ako ročný vzťah sympatickej brunetky s vášnivým cestovateľom a novinárom Henrichom Krejčom skončil. Topky.sk si v súvislosti s tým všimli, že párik sa prestal objavovať bok po boku na verejnosti. Dokonca prišla Tamara na nedávnu afterpárty po skončení súťaže krásy Miss Universe v spoločnosti kamarátky.

Preto sme sa Tamary na rovinu spýtali, či sa jej vzťah s Markizákom rozpadol. „Áno rozišli sme sa. Nie je to však téma, o ktorej chcem hovoriť. Je to príliš čerstvé, “ so smútkom v hlase priznala mladá slečna.

Heribanová sa s (ex)priateľom zoznámila pri práci, keď s ním robila rozhovor do istého módneho časopisu, pre ktorý pracuje ako redaktorka. A možno práve časová zaneprázdnenosť oboch z dvojice mohla byť dôvodom rozchodu. Či to naozaj bolo tak, sme sa nedozvedeli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu