Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Marianna Ďurianová: Milenec ju požiadal o ruku!

Pôvabná moderátorka je do majiteľa hotela vážne zamilovaná. Zobraziť galériu (18)
Pôvabná moderátorka je do majiteľa hotela vážne zamilovaná.

BRATISLAVA - Atraktívna moderátorka TV Markíza Marianna Ďurianová (28) a miliardár gréckeho pôvodu Eric Assimakopoulos (34) sa nepoznajú tak krátko, ako sa zdalo!

Aj keď ho Marianna prebrala svojej kolegyni z Láskania Andrei Ušiakovej (25) len pred pár týždňami, milenci majú k sebe blízko už od septembrového galaprogramu TOM 2004! Ich láska nabrala v týchto dňoch rýchly spád. Boháč vraj požiadal moderátorku o ruku!

Moderátorka Televíznych novín a majiteľ honosného bratislavského Radisson SAS Carlton hotela sa poznali už počas slávnostného odovzdávania cien osobnostiam Markízy TOM 2004. Keď si Marianna v priestoroch Slovenského národného divadla preberala z rúk herca Ladislava Chudíka sošku TOP Toma, svoje ďakujem venovala okrem divákom a rodine ešte niekomu.

"Chcem sa poďakovať divákom, svojej rodine, priateľom, kolegom a... ešte jednému človeku," dodala záhadne. Aj keď tam bolo cítiť malé zaváhanie, naznačila, že v jej živote už má ktosi miesto. Svoje posledné ďakujem zrejme venovala jednému z najbohatších ľudí na Slovensku.

Práve s ním totiž na recepcii v Radisson SAS nebadane tancovala, práve jemu venovala úsmevy a iskrivé pohľady. "Všetko to bolo veľmi nenápadné. Mariannu v ten večer síce sprevádzal jej brat, no Eric bol vždy v jej blízkosti," spomínajú hostia večera.

Po pár týždňoch sa však Ďurianovej sny o vzťahu s Assimakopoulosom strácajú v nedohľadne. Majiteľ hotela totiž začal randiť s inou plavovláskou. Jeho srdce si získala moderátorka Láskania Andrea Ušiaková. Po dvoch mesiacoch je však tejto láske koniec.

Eric znovu obnovil (alebo pokračoval?) vzťah s Mariannou Ďurianovou. Tá za ním jazdila do luxusného hotela takmer každý deň a to jedine služobným vchodom do podzemného parkoviska. Aby sa o tom nikto nedozvedel.

Pred pár dňami sa však všetko zmenilo! Marianna už chodí za svojím frajerom hlavným vchodom. Neprekážajú jej pritom pohľady recepčných, personálu a ani hotelových hostí. Moderátorka hlavného večerného spravodajstva o svojom novom partnerovi hovorí priateľom i kolegom v Markíze. Nuž darmo, je to láska.

A to jej zrejme chcel dokázať aj Eric, keď ju vraj pred pár dňami požiadal o ruku.

Či to myslí vážne, nevedno. Podľa informácií Nového Času podobnými predstavami o budúcnosti ohuroval aj Andreu Ušiakovú.

Dvojica si už rozprávala o manželstve a spoločných deťoch. Tak či onak, Eric už otcom je. Má dvojročnú nemanželskú dcérku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu