Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ušiaková a Ďurianová: Rozpútal sa boj o boháča!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (13)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Dve ženy a jeden muž... To nemôže skončiť dobre! Tak je to aj v prípade príťažlivých kolegýň z Markízy - Andrey Ušiakovej (25) a Marianny Ďurianovej (28).

Obe plavovlásky sa zamilovali do jedného chlapa. Ich srdcia si získal miliardár a majiteľ luxusného SAS Radisson Carlton hotela Eric Assimakopoulos (34)! Čo to znamená? Vojnu! "S touto ženou nechcem mať nič spoločné!" vyhlásila na Marianninu adresu rozhorčene Andrea, ktorej Ďurianová prebrala milenca.

Moderátorka erotickej relácie Láskanie Andrea Ušiaková je z rozchodu s Ericom viac než sklamaná. "Mala som ho skutočne rada. Je mi ľúto, čo sa stalo," tvrdí. Vzťah dvojice rozbila pred dvoma týždňami jej kolegyňa zo správ Marianna Ďurianová. A vrazila jej tým poriadnú dýku do srdca!

Podľa informácií Nového Času sprievodkyňa svetom erotiky pre stratenú lásku preplakala niekoľko dní a nocí. Veď to bol po dlhšom čase muž, ktorého skutočne milovala.

"Nechcem mať s tou ženou nič spoločné!" hovorí na Marianninu adresu. Moderátorka hlavného večerného spravodajstva sa vraj o jej priateľa začala zaujímať ešte v čase, keď boli spolu. Malo sa tak stať na jednej bratislavskej párty. "Zistila som, že Eric je sukničkár! Rada ho Marianne prenechám! Myslím si, že sa k sebe hodia oveľa viac!" vzlyká Andrea.

Na otázku, či skutočne rozbila vzťah Ušiakovej a Assimakopoulosa, moderátorka Televíznych novín odmietla odpovedať. "Je to naša súkromná vec," prízvukuje Marianna.

Aj ona to totiž myslí s Ericom vážne! Viacerí ľudia z jej okolia nám potvrdili informáciu, že je do neho vážne zamilovaná. Jej láska sa zintenzívnila po tom, čo ju požiadal o ruku.

Dokonca jej neprekáža ani fakt, že jej milenec už vraj má jedno dieťa. Fotoreportérovi Nového Času sa ju včera ráno podarilo opäť zachytiť, ako odchádza z priestorov hotela, kde Assimakopoulos býva. No tentoraz už nie služobným vchodom, ale priamo, cez vstupnú halu!

Opätuje jeden z najbohatších mužov na Slovensku lásku Marianne a odvedie si ju k oltáru? Alebo sa vráti k žene, ktorá ho milovala? Uvidíme. A možno sa potvrdí príslovie... Kde sa dvaja bijú, tretí víťazí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu