Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nezadaný Grigorov: Verím v lásku na prvý pohľad!

Robo Grigorov Zobraziť galériu (3)
Robo Grigorov

BRATISLAVA - Poodhalil svoje súkromie! Spevák Robo Grigorov (44) prezradil, že zaľúbiť sa môže hocikedy. A to bez dlhých okolkov!

Na nedávnej akcii T-Mobile Music City v Poprade sa predstavili rôzni speváci. Medzi nimi aj spevák Robo Grigorov, ktorého sme po koncerte vyspovedali. Slovenský hudobník je známy tým, že sa pevne drží svojich zásad a odmieta hovoriť o svojom súkromí. Pre topky.sk však urobil výnimku.

Zaujímalo nás, či je zamilovaný a či má po svojom boku novú priateľku. Hoci sa najskôr zdráhal, predsa len sme z neho čo- to dostali. Dokonca si s nami troška „zalaškoval“ . „Ale áno. Práve teraz som sa zamiloval. Pozerám sa na vás,“ povedal Grigorov s úsmevom na perách. Nám to nedalo a spýtali sme sa ho, či teda verí v lásku na prvý pohľad. „A vy nie? Verím,“ netajil rozvedený spevák, ktorý má s moderátorkou Janou Škrekovou dve dcéry - Sofiu a Nikitu.

Keď sme sa ho spýtali, či je teda momentálne sám, iba so záhadným úsmevom odvetil: „Hej.“ Donedávna sa totiž pošepkávalo, že Grigorov prežíva románik s mladou speváčkou, ktorá sa zviditeľnila vďaka speváckej šou SuperStar 3 - Luciou Olešovou (20). Tomu však zrejme odzvonilo. Všetok svoj voľný čas totiž venuje tvorbe nového albumu, ktorý by sa mal dostať na pulty predajní zhruba o dva roky.  


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu