Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Robo Grigorov bol online

Robo Grigorov Zobraziť galériu (4)
Robo Grigorov

BRATISLAVA – Spevák Robo Grigorov (47) je neodmysliteľnou súčasťou našej hudobnej scény. Kvôli kontroverzným textom sa určitú dobu jeho skladby nemohli hrať ani vysielať v televízii. Dnes je však množstvo jeho piesní notoricky známych a pozná ich snáď každý. Ak vás táto legenda zaujíma, prečítajte si online rozhovor.

Robo Grigorov sa narodil 25. septembra 1964 v Bratislave. Patrí medzi významných predstaviteľov novej vlny slovenskej populárnej hudby 80-tych rokov.  Na hudobnú scénu nastúpil typickým neprehliadnuteľným spôsobom.

Preslávili ho najmä piesne z Bratislavskej lýry – Posledný valčík pre Európu a Pocta Majakovskému. Kvôli prvej spomínanej chceli dokonca svojho času vysielanie tejto prestížnej súťaže v Slovenskej televízii zastaviť. Mnohé skladby Roba Grigorova sa kvôli textom nemohli vysielať. 

V mladosti Grigorov deväť rokov navštevoval Ľudovú školu umenia, kde hral akordeóne. Zaujímal sa však aj o gitaru. Ako šestnásťročný začal vystupovať so skupinou Prešporok, po dvoch rokoch sa stal členom bratislavského hudobného zoskupenia Ventil RG. Jeden rok bol taktiež členom kapely Mona Lisa speváčky Mirky Brezovskej. Založenie vlastnej skupiny s názvom Midi však na seba nenechalo dlho čakať.

Debutový album Grigorovi vyšiel, keď mal 22 rokov. V roku 1988 vydal druhý album s názvom Nohy. Okrem iného obsahoval aj hit Pocta Majakovskému, na svoju dobu to bol revolučný text.

V tom istom roku emigroval spevák do Belgicka, kde pracoval ako producent a skladateľ hudby. Písal piesne, ktoré po návrate na Slovensko vydal na troch albumoch. Po revolúcii sa totiž koncom roka 1989 vrátil späť.

V 90-tych rokoch sa Grigorov vrátil späť k reggae a po pauze sa v roku 2006 vrátil s albumom Balady. Skladba s názvom Povedzme sa zaradila medzi spevákove úspešné hity. 

Vo voľnom čase rád číta, spoznáva a objavuje, najmä literatúru s budhistickou tematikou. Taktiež sa venuje indiánskej kultúre a všetkému, čo je s tým spojené.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

18.01.2012 18:43 - otázka od Martin
Len skonštatujem, známy človek a žiadny bulvár ani len ten vymyslený hádam gratulujem bodka
Veľmi pekne ďakujem za otázky. Spomedzi tých, na ktoré som nestihol odpovedať, vyberiem ešte cca 20, ktoré sa predtým neopakovali a dodatočne odpoviem. Prajem všetkým všetko dobré. Verím, že sa čoskoro stretneme v niektorom meste, na koncertnom pódiu. Teším sa na Vás.
18.01.2012 18:26 - otázka od fero
ahoj robo Som z ostredkov v BA. Pocul som ze si tam tiez vyrastal. Zaujumalo by ma v ktorych koncinach si vyrastal fero
pri Trnávke
18.01.2012 18:26 - otázka od Jozef Košík
Ahoj Robo chcem sa opýtať či niekedy nezahráš na festivale Žakovic open? Veľmi vela ludí by ťa tam prišlo pozrieť, robíš super hudbu tiež som na tebe vyrastal. Ahoj s pozdravom Jozef
Možno, keby ma zavolali....tak je to otázka technických podmienok a ďalších vecí.
18.01.2012 18:24 - otázka od Petra
Pekny den zelam! Chcela som Ta len pozdravit a popriat vela uspechov a zdravia! Si super spevak! Maj sa pekne, vsetko dobre! :)
Ďakujem
18.01.2012 18:23 - otázka od Maroš
V prvom rade by som ťa chcel oceniť za prínos na na Slovensku hudobnú scénu. Nechystaš sa častejšie koncertovať? Radi by sme ťa vydeli na vychode.
Pravdepodobne viete, že milujem východ / hlavne KE/, tak nič tomu nebráni
18.01.2012 18:22 - otázka od Miroslav
Dobrý deň! chcel by som sa Vás opýtať kde sa Vám najlepšie koncertuje?
všade tam, kde sú dobrí ľudia..je to o ľuďoch a nie o budovách
18.01.2012 18:21 - otázka od Zdena
Želám pekný deň Robo, som Vašou fanúšičkou a teším sa na ďalšiu Vašu tvorbu. Zaujíma ma, aká hudba, či interpret sa Vám páči, resp. akú zahraničnú hudbu počúvate rád? Dík, Zdena
Cat Stevens, Salif Keyta, Sinead O Conor, Floyd Westerman / Red Crow/ počúvaj aj veľa ďalšej hudby. Keby som to mal všetko vymenovať, tak by sme tu boli do rána.
18.01.2012 18:19 - otázka od Irena
Ahoj. Zdravim ta z Norska. Kedysi som spolu s kamaratkami bola clenkov tvojho fanklubu v Partizanskom. Boli sme aj na par koncertoch a su to super spomienky. Pacia sa mi tvoje piesne, rada ich pocuvam a zelam ti vsetko dobre. Irena
Ahoj Irenka. Keď budeš s Karolom Rossbreyom, pozdrav ho odo mňa. Pozdravujem do Nórska
18.01.2012 18:18 - otázka od ata
Pocula som ze svojho casu ste navstivili aj obec Lorinčík pri Košiciach :-) nemáte v pláne navštíviť starých známych? Inak, práve som kolegyniam spomínala ze ste boli jediný spevák do ktorého som bola platonicky zamilovaná.:-) a mozno aj toto je dovod preco sa aj moj syn vola Robert :-). V kazdom prípade vdaka za vasu hudbu, je super, nech vám to tvorí co najdlhsie :-)
Ste zlatá, posielam pusu :-)
18.01.2012 18:18 - otázka od dodo
Ahoj Robo viem ze mas rad auta ake mas teraz boli sme spolu ked si kupovak dzipa v Zlatych Moravciach este ho mas dodo
Este ho mám, ale sa chystám kúpiť niečo iné. Opravím ťa, nemám rád autá, mám rád iba štvorkolky :-) Pozdravujem ťa
18.01.2012 18:17 - otázka od Katarína
Ahoj Robo, ako správny rocker dokážes milovať a byť romantik? Čo pre Teba znamená láska?
Ako pre každého človeka..láska pre mna znamená veľa. Čo sa týka " rockerstva ", rockeri o nej aj spievajú :-)
18.01.2012 18:13 - otázka od Michal Novák
Ahoj Robo, Myslimze jeden z Tvojich najlepsich albumov bol album Vdychni reggae. Nerozmyslal si nad tym ze by si nahral este niekedy podobnu reggae pecku.-) Podla mna to je jeden z najlepsich albumov reggae nahratych v oblasti vychodnej europy.
Michal spoľahni sa, práve teraz pracujem na regge.
18.01.2012 18:12 - otázka od MarekRuman
Nazdar,Robo! Kým ťa mám je moja best of balada, srdečná vďaka za ňu!!!
Srdečne vďaka za tebe :-)
18.01.2012 18:12 - otázka od Pali
Dobry den, co hovorite na najlepsiu skupinu v historii nasej krajiny, Elán?
milujem Elán
18.01.2012 18:12 - otázka od Marcela
Robo pozdravujem Vas. chcem sa opytat, ci uprimne stastny a ci sa obcas neobzerate spat s nostalgiou? vsetko dobre :-)
Niekedy som úprimne šťastný, niekedy som úprimne nešťastný a niekedy sa obzerám späť s nostalgiou :-)
18.01.2012 18:11 - otázka od Peter
Hey Robo, ako to robis, ze tak dobre vyzeras? Co je tvoje oblubene jedlo? Spominam na stare casy.... Edo edo... Midi... Pocta Maj. Dost casto si ju hram. Drzim ti palce. Nech ta zehna Boh.
Aj teba, keď si mám vybrať jedlo, tak PI DAN
18.01.2012 18:10 - otázka od Milan
Ahoj Robo. Rád som chodil pošúvať, keď si s kapelou skúšal v Nemeckom kultúrnom dome v Rači. Tvoja hudba je super. Škoda, že už ťa moc nieje počuť v rádiách.
Na nemecký dom si veľmi dobre pamätám. Super časy.
18.01.2012 18:10 - otázka od Olga
Dobrý deň Robo! Odjakživa Vás zbožňujem. Vašu hudbu a takisto Váš šarm. Bola som na veľa Vašich koncertov. Teším sa na nový album. Držím palce.
Ďakujem
18.01.2012 18:07 - otázka od Tomáš
Dobrý deň, Chcem sa opýtať zúčastnili by ste sa akcie pre zdravotne postihnutých ľudí v Košiciach? Ak áno koľko by to stálo,alebo by ste to bol ochotný uskutočniť zadarmo?
Samozrejme, ozvite sa agentúre. benefičné akcie som nikdy neodmietal.
18.01.2012 18:06 - otázka od Martin
Zdravim Robo, velmi sa tesim, ze opat mam moznost citat par riadkov od teba. som dlhorocny fanusik. apropo, marne patram po jednej skvelej skladbicke, ktora myslim nikdy nevysla na ziadnom nosici, bola z "belgickeho" obdobia,nazov tusim I stand by U... neozivis ju?, alebo sa da niekde zohnat? Prajem vsetko dobre. Martin
Ahoj Martin, myslím, že tú skladbu nájdeš na youtube. Som rád , že sa ti páči.
18.01.2012 18:02 - otázka od Monika
Dobry den, v prvom rade srdečne pozdravujem. Neplánujete nejaké vystúpenie v Piešťanoch? Zažila som pár unpluged vystúpení v Bratislave a bol to úžastný zážitok.
Ak ma tam niekto zavolá, rád si to naplánujem. PN sú super :-)
18.01.2012 18:01 - otázka od ivan
Ahoj Robo, srdečne Ťa pozdravujem v mene mojej rodiny, veľmi máme radi Tvoje skladby aj Teba osobne a chcel by som sa Ťa spýtať, čo si myslíš o vývoji populárnej hudby na Slovensku ? Napreduje ? Vďaka a želám všetko dobré
To je veľmi ťažká otázka. Myslím si, že na SK posledných 20 rokov všetko veľmi pomaly napreduje. V dogmatických spoločnostiach sa väčšinou umeniu nedarí najlepšie. Veci sa síce postupne zlepšujú, ale tento proces ide rýchlosťou slimáka.
18.01.2012 17:59 - otázka od rudhasweb
nazdar..asi sa nepametaš na dvoch gitaristov z Očovej..par krat sme pokecali..dobre na to ideš.....držím ti palce,,
Pozdravujem Vás chalani a pamätám si na Vás :-)
18.01.2012 17:58 - otázka od Milo
Ahoj Robo, sme takmer rovesníci a Tvoja hudba pre mňa vždy veľa znamenala. Vďaka za všetky piesne - si skvelý umelec. Nedávno som si spomenul, že mám niekde starú kazetu s albumom Národ kanibal. Našťastie sa ešte dá počúvať. Učím sa podľa nej spievať Chuligánovu spoveď a Moje srdce pochovajte... Sú to úžasné skladby. V tej druhej mám však veľký problém trafiť intonáciu posledného riadka v slohe. Normálne si tú pesničku zabezpečil pred amatérskym pospevovaním :-) Chcem Ti popriať veľa zdaru, inšpirácie, radosti a lásky na duchovnej aj profesionálnej ceste.
Pozdravujem ťa Milo, odhalil si moje kódovanie :-) Zatiaľ si prvý, ktorý odhalil, že veci niekedy kódujem. Si dobrý. Čo sa týka wounded knee, je teraz veľmi aktuálna, ak chceš, chekni si toto heslo na nete : The intependent state of laktota
18.01.2012 17:52 - otázka od JM
Zdravím. Aký je váš názor na pieseň Kým ťa mám v podaní Roba Miklu? Doteraz ju zvykne spievať, ľudia si ju žiadajú. Poznáte sa/kontaktujete? Prajem veľa úspechov :)
S Robom sa poznáme. Vybral si dobre :-)
18.01.2012 17:51 - otázka od Miro - Masný
Ahoj Robo, kamarát z uličnej kapely na Ostredkoch. Mal si z nás najväčšiu odvahu a aj potrebnú drzosť dosiahnuť to, po čom sme "na lavičke" túžili všetci - niečo v hudbe dokázať a byť poriadne populárny. Je v tebe ešte dosť toho "drzého chalaňa" z Herlianskej? Ak áno tak nám to ešte ukáž. Držím ti k tomu palce.
donˇt worry, ešte im to ukážeme :-)
18.01.2012 17:49 - otázka od ROBERT MITTUCH
DOBRY DEN ,PRAJEM VAM VSETKO DOBRE ,DAKUJEM VAM ZA KVALITNU HUDBU A ZELAM VAM NECH SA VAM SPLNI VSETKO PO COM TUZITE , S POZDRAVOM TIEZ ROBO MITTUCH ,PARTIZANSKE
Ďakujem
18.01.2012 17:49 - otázka od Katarína
Dobrý deň Robo.. Iba som sa Vám chcela poďakovať za správne chvíle, ktoré som trávila a trávim pri Vašich piesňach.. SOm rada, že SLovensko je tak bohaté na muzikantov, spevákov... Držím palce do ďalšieho života a prajem veľa úspechov a všetko naj! Katarína
ďakujem
18.01.2012 17:49 - otázka od tomas
Cau robo-Aky mas nazor na smerovanie slovenskej tvorby.ktoru ovladaju pseudoumelci zo sutazi ako superstar a pod.?Myslis ze este je mozmy zvrat a nasu hudobnu scenu budu ovladat hudobnici a kapely ktoru su ozajstny umelci?myslim tym aj teba. tak cus vsetko dobre
našu scénu aj tak ovládajú tí, ktorí sú naozaj umelci.-) Čo sa týka superstar, prečo im nedopriať slávu ? Sú tak isto ľudské bytosti. Každému treba priať iba to najlepšie.
18.01.2012 17:46 - otázka od Vlado Banič
Skaldba "Na kolenách dotýkať sa hviezd" je fantastická ! Dožijem sa, že sa objaví v éteri, že ju verejnosť, fanúšikovia, budú môcť počuť? Doslova ma to trápi !
Toto je skôr otázka na éter ako na mňa. Moja práca skončila, keď som pesničku dokončil. Som rád, že sa vám páči, pretože aj mne sa páči. Mimochodom ten video klip pre mňa robili animačné ateliéry v Zlíne, pod vedením producentky Katky Morvai.
18.01.2012 17:38 - otázka od Majo
Cau Robo. Mám rád tvoje pesničky a patríš určite medzi stálice a legendy populárnej hudby na Slovensku. Tvoje piesne su nenapodobitelne s originalnou interpretaciou. Prajem Ti vela dalších kvalitných pesničiek a nech sa Ti darí aj v osobnom živote
ďakujem
18.01.2012 17:37 - otázka od Mirka
ahoj Robo, tie tvoje balady su neskutocne krasne:).. prajem vela uspechov aj v dalsej tvorbe
Ďakujem
18.01.2012 17:37 - otázka od Juro
Ahoj Robo, mas nejaku oficialnu web stranku, kde sa da dozvediet, co nove chystas, kde budes koncertovat, atd?
sám oficiálnu web stránku zatiaľ nemám. V ČR vznikla web stránka, ktorú som našiel a páčila sa mi, ale tiež už teraz asi nefunguje. Pravdepodobne by som už takú stránku mal mať, ale možno neviem ako na to.
18.01.2012 17:32 - otázka od Ivan
Zdravim Robo Mam Bulharske korene . Otazka : Zaujimas sa o BG rozpravas BG spievas BG alebo ? Pripadne s akej oblasti pochadzaji predkovia a cim sa zaoberaly ?
Môj otec pochádza z Burgasu, ak si z BG, tak vieš že je to mesto z gréckou menšinou. Niektorí členovia mojej rodiny z otcovej strany pochádzajú z Thesalonik. Čo sa týka bulharčiny..razbiram malko :-)
18.01.2012 17:30 - otázka od Veronika
Ahoj Robo,chcem sa len opytat ci ten profil na fb je skutocne tvoj,alebo to robi niekto cudzi.Zelam vsetko dobre v hudobnom,ale aj sukromnom zivote...:)Inak si jedinecnyyyy.
Niekto to robí za mňa, ale ja ho nepoznám :-) to ale neznamená, že mu nedržím palce
18.01.2012 17:26 - otázka od Majo
Chcel by som ta Robo poprosit o podpisanie obalu niektorej z tvojich LP ktore mam. Chcem si ho nechat podpisany dat zaramovat a dat na stenu kedze si pre mna najlepsi slovensky hodobnik a moj velky idol mojich mladych cias :-) Kde ho mozem poslat aby sa to k tebe dostalo? Dakujem...
Keď bude najbližšie koncert kde bývaš, príď za mnou a podpíšem ti to.
18.01.2012 17:22 - otázka od Danica
Čo Vám dal pobyt v zahraničí, v terajšom pohľade na našu hudobnú scénu?Ďakujem
Naučil som sa po flámsky / z čoho som už polovicu zabudol / až kým prišla revolúcia chodil som na VŠ. Dovolím si povedať, že vo Flámsku som spoznal najlepších kamarátov. Za nich a mnohé ďalšie vec/napr. najlepšie pivo na svete/ vďačím tejto krajine.
18.01.2012 17:15 - otázka od Severka
Robo, ako dlho a kde si v Belgicku žil?
cca do 3 rokov.
18.01.2012 17:15 - otázka od Dodo
Ahoj Robo, vies o tom, ze tvoja byvala partnerka Zuza Basturova sa momentalne zivi podvodnym prenajmom priestorov, kde si prenajima priestory a neplati najomne. Prevackovala aj skolku, kde okradla rodicov tym, ze zobrala skolne mesiac dopredu, zrusila skolku a peniaze odmietla vratit. Skarede info, ze?
Neviem o žiadnej takej bývalej mojej partnerke, ktorá by niesla takéto meno. Neverte vždy tlači, ktorá ma spojí s hociktorou slečnou vedľa ktorej ma odfotia. Keby bola nejaká slečna naozaj moja partnerka, vedel by som ju pred tlačou ochrániť.
18.01.2012 17:12 - otázka od marcel
Zdravím Robo, chcel som sa spýtať, mám od novoty kazetu s názvom NOCONI sú na nej perfektné skladby kt. si na cd nevydal. Nechystáš sa ju zdigitalizovať? ďakujem za odpoveď (songy ako kráľovná 3minút alebo policia lásky su bombové)
Mnoho z týchto pesničiek , ktoré menujete bude na dalšom výberovom albume. Bude to album, na ktorom budú práve tie pesničky, ktoré doteraz vyšli iba na vynile. Neviem vám presne sľúbiť kedy bude, pretože nie som vydavateľ, ale mám ho už pripravený.
18.01.2012 16:57 - otázka od Adriana
Pekný deň, Robo, nemam otazku, iba Vám chcem zaželať všetko dobré, úspech v práci a spokojnosť v osobnom živote. Ste super!
ďakujem a podobne
18.01.2012 16:57 - otázka od janka
Ahoj Robo,milujem tvoje sladáky,vždy ma dostanú a nikdy sa mi neopočúvali.Ked som bola "nástka" bola som do teba dokonca zamilovaná :-)))
Škoda, že sme sa nestretli :-)
18.01.2012 16:53 - otázka od Milota
Dobrý deň Robo, ďakujem za skvelú hudbu, aj za váš celkový postoj k životu, ste proste výnimočný. Mám vás rada už "celý jeden život". Prajem vám veľa úspechov a zdravie. Veru máte psa, to by ma teda zaujímalo???
ďakujem. Psa teraz nemám, ale pravdaže ich milujem. Keby som si mal vybrať, tak najviac bulteriéry...máme podobný vzhľad :-)
18.01.2012 16:51 - otázka od marko
plati to este co ste povedal,ze ak je spevak vo frankofonnej krajine akykolvek dobry nie je ich,nedaju sa mu presadit, co ho isty sposobom handikepuje,preto mi vyvstava otazka co aj u nas nechyba niektorym skromnost a tvrda praca a nakoniec ci to nechyba aj vam
Môžem hovoriť iba za seba, aby sa človek nestál namysleným, musí so sebou pracovať celý život. Čo sa týka frankofónnych krajín nepamätám si, že by som niečo také povedal, pretože som vo frankofónnej krajine nikdy nežil . Možno ste si to pomýlili s Belgickom, ale ja som nežil vo frankofónnej časti. Presadenie sa je v každej krajine rovnaké, je to vždy len otázka pesničky.
18.01.2012 16:43 - otázka od Michal
Ahoj. Som v Tvojom veku a spievam. Vďaka Tvojim pesničkám som na zábavách zbalil veľa báb... Ďakujem. /za Tvoju hudbu samozrejme :) /
Tak nech ich zbalíš ešte 3x toľko :-) a keď ti nejaká zvýši, pošli aj mne :-)
18.01.2012 16:39 - otázka od Peter
Ahoj Robo. Zelam ti vela uspechov v tomto roku, lebo v tom predchadzajucom to bohvie co nebolo.
Aspoň podľa čínskeho horoskopu ani tento rok nemá byť pre mňa bohviečo.
18.01.2012 16:38 - otázka od nasum
Ahoj Robo, milujem tvoje šialene rýchle gitarové sóla, akým spôsobom sa inšpiruješ k tomu aby si ich napísal? Chcem byť ako ty.
Počúvaj Yusufa Islama
18.01.2012 16:37 - otázka od hana
Ktorá vaša pesnička je vám najbližšia?
S pesničkami je to ako s deťmi. Žiadne dieťa nie je matke najbližšie.
18.01.2012 16:36 - otázka od robo
momentalne hraju radia strasne veci.Myslis ze na to aby ta hrali je treba zaplatit
Nech si pripravia peniaze, moje konto je vždy otvorené :-)
18.01.2012 16:35 - otázka od Sisa
Ahoj Robo, veľmi rada počúvam tvoju hudbu, no žiaľ nemala som do teraz možnosť vidieť ťa hrať naživo. A moja otázka: Na facebooku si naozaj pod svojim menom ty alebo sa niekto za tvoje meno len skrýva?
Na facebooku nie som vôbec, ale že sú tam ľudia pod mojím menom mi nevadí. Srdečne ich týmto pozdravujem.
18.01.2012 16:34 - otázka od maja
som velmi rada ze konecne je otebe pocut ,dost dlho si bol odlmcalny neviem preco ,pretoze tvoje koncerty a pesnicky nemaju chybu ,kedy planujes koncerty a novy album to by bolo super a mimochodom vyzeras stale dobre a neviem sa dockat novej pesnicky ale aj tak mam rada vsetky,drzim palceky a prajem vela vela novych pesniciek a velmi sa tesim
ďakujem za otázku. Čo sa týka nového albumu, mám ho pripravený, na rade sú už len obchodníci.
18.01.2012 16:32 - otázka od Majo
Do Londyna sa nahodou nechystas nam tu nieco zahrat? A dalsia otazka je, porad mi co mam sledevat aby som sa o tebe dozvedel co chystas alebo kde budes hrat. Na webe sa obcas nieco zjavi ale nikde nic oficialne ohladom teba. Vdaka...
Keď ma zavolajú do Londýna, tak rád prídem.
18.01.2012 16:30 - otázka od katka
dobry den,som rada ze som sa cez moju mamu dostala k Vasim pesnickam su uplne super skvele a teraz ich pocuvame s dvojrocnou dcerou v aute ktora si tlieska a tancuje....mame radi Vasu hudbu ....len tak dalej.Pekny den
I love you too.
18.01.2012 16:29 - otázka od Lucia
Dobry den Robo! Hrozne vas "zerem", skvela muzika!!! Ja sa chcem opytat ci chystate v blizkej dobe nejake tie vystupenia a kde?
Ďalšia ťažká otázka.....neviem ovplyvniť kde sa hrá, viem prísť iba kde ma pozvú
18.01.2012 16:28 - otázka od lovacska
SZERETED A KOOBAASZT?
Sajnalom nemertem a kerdeset :-)
18.01.2012 16:18 - otázka od Juraj
Robo, máš veľmi milú babičku :-)
Pravdepodobne máte na mysli moju mamu a tá je naozaj super . Obidve moje babičky už dávno nie sú medzi nami. Takže ste si to asi trošku zamenili.
18.01.2012 16:15 - otázka od Tomáš
V mladosti keď si býval na Štrkovci, tak sme spolu chodievali na ryby. Venuješ sa občas rybárčeniu ?
Už nie :-) spomínam si na to a pozdravujem ťa.
18.01.2012 16:14 - otázka od nika
aho robo! počúvam ťa 28 rokov! kedy prídeš do Zvolena???
Do ZV pravdepodobne cca o mesiac
18.01.2012 16:14 - otázka od Brano
Ahoj Robo...budu v tvojich novych skladbach aj nejake saxafonove sola?V tych starsich skladbach boli,a boli super...dakujem za odpoved...vela stastia pri dalsej tvorbe...
Na 120% určite budú. Saxofon je podľa mňa totiž naj sexi nástroj./ najmä soprán /
18.01.2012 16:12 - otázka od Peter
Ahoj Robo. Aku knizku mas rozcitanu ?
Sir Josephy Jr. Now that the Buffalo is gone
18.01.2012 16:10 - otázka od Pista
Pocul som ze si rasista, je to tak?
Áno, máš pravdu, tí belosi mi už odjakživa liezli na nervy :-)
18.01.2012 16:09 - otázka od Marta
Robo, Vy ste pre mňa M. G. v mužskom vydaní. Vy máte taký krásny a čistý hlas ako ona. Len si myslím, že Vás je málo, alebo sa mýlim?
Som všade tam, kde ma zavolajú. Odo mňa to nezáleží.
18.01.2012 16:06 - otázka od evka
Zdravím. Akému sportu sa venujete? dakujem za odpoved
Budete sa asi smiať, ale ked už, tak šachu :-)
18.01.2012 16:05 - otázka od mata
Ahoj chcem sa opýtať aké programy sleduješ v TV
Naposledy som sledoval Česko - Slovensko má talent. A teraz sledujem americký program Náš nový dom.Inak sa k telke dostanem málokedy,.
18.01.2012 16:03 - otázka od kika
Dobrí :)budete niekedy koncertovať aj na východe ??? zaujíma ma to lebo jak šli legendy popu moja mama to vtedy kukala a celý víkend som potom musela počúvať doosť falošné verzie vašich piesní :)
Na východe určite koncertovať budem, lebo to tam milujem a nenadávajte na to, ako to mama spieva Buďte radi, že ju máte.
18.01.2012 16:01 - otázka od jana
Velmi sa mi paci menej znama skladba Daruj mi jednu noc.Stale si pri nej spomeniem na mojho spoluziaka z gymnazia Pala Hrica,ktoremu ked davala triedna 4-ku vzdy si pri tom povzdychla,ach Palo,mi ti raz budeme tlieskat.....
Palo vtedy túto pesničku geniálne nahral. Novú verziu už potom nahrávala Ľubica Salomon - Čekovská s orchestrom Oskara Rózsu.
18.01.2012 15:58 - otázka od hana
Neľutujete, že ste sa vrátili na Slovensko?
Nie, neľutujem. Na SK sú podľa mňa najlepší ľudia.
18.01.2012 15:57 - otázka od Lubica
Ahoj Robo, ja vlastne ani nemam otazku, len chcem podakovat za vsetky CD a najradsej spominam na minikoncert v Camel clube, kde si hral len ty a Peter Nagy.
Ďakujem
18.01.2012 15:56 - otázka od Martin
Pre mna si uzasny charizmaticky spevak....vdaka za tu bomba muziku...Martin
ďakujem
18.01.2012 15:56 - otázka od Pigi
Ahoj Robo. Ako s ostupom času vnímaš pieseň Dva roky prázdnin? Ta mi zostala stále v srdci a predstavuje pre mňa niečo ako hymna tej doby. Stále sa mi páči a je šílene dobrá.
Práve sa ju učím po 30 rokoch hrať na gitare :-)
18.01.2012 15:54 - otázka od Adrian
nemam otazku,len ta chcem pozdravit a odkazat,ze si jeden skvely spevak:) nech sa ti dari v roku 2012
Ďakujem a aj tebe nech sa darí
18.01.2012 15:54 - otázka od Sova
pozdravuju ta chlapci z josifu z galanty, nech sa ti dari , cakame na nove pesnicky drz sa !
Aj ja Vás pozdravujem :-)
18.01.2012 15:54 - otázka od Stano
Ahoj,na VS v BA som fical pri gitarke na Tvojej muzike.Chyba mi teraz mediach Tvoja muzika a najma Tvoj hlas...co s tym spravime??? Tvoje ,,rebelstvo"mi bolo tiez blike,ni teraz by sme sa asi dorebelovali:-)))
Rebelstvo bolo vždy ísť proti prúdu. Dnes je rebelia byť slušný človek. Kto to dokáíže sa môže nazývať rebel.
18.01.2012 15:52 - otázka od mato
Mate nejake plany v najblizsej dobe?
Prepáčte, neviem Vám odpovedať, neviem čo pod tým myslíte.
18.01.2012 15:51 - otázka od sporko
Zdravim Vas, chcem sa spytat na Vas nazor na aktualnu ekonomicku situaciu, padne podla Vas Eurozona a Euro?Ste euroskeptik, alebo nie?dakujem za odpoved Sporko
Myslím si, že v dnešnej Europe je ďaleko viac a väčších problémov, než je ekonomika. Prvé čo chýba je etika a morálka. Ak neprežijú tie, potom je úplne jedno, či padne Euro.
18.01.2012 15:48 - otázka od Lajoš
Vystupoval si nekedy v GALANTE??? Toto mesto ta miluje
Veľakrát, teraz napr. minulé leto na Galanta feste, ale aj s Cigánskymi diablami. Aj ja milujem Galantu.
18.01.2012 15:45 - otázka od Marcel
Bruce Springsteen alebo Bob Dylan?
Obidvoch milujem, ale Bob Dylana asi viac :-)
18.01.2012 15:45 - otázka od Andrea
Nemám otázku, len by som bola rada, keby robíte viac koncertov, lebo si myslím, že patríte medzi najlepších spevákov u nás. Nádherné balady! Zbožňujem ich. Prajem všetko dobré!
ďakujem, posielam pusu :-)
18.01.2012 15:41 - otázka od Peter
Ahoj...Chcel by som sa opitat ci si pametas na Kremnicu?
Ako to myslíte?
18.01.2012 15:39 - otázka od Emily
Mate podarene dcery, nechystaju sa pokracovat vo Vasich slapajach? A este blahozelam k "mladej utajovanej milenke" :-) Paci sa mi ze si chranite svoje sukromie. Vsetko dobre, tesim sa na nove piesne!
Ste ako FBI.....
18.01.2012 15:38 - otázka od AdamMacka
Chcem sa spytat mas nejake tetovanie? ak ano ake a ak nie tak ci si nad tym ani nerozmyslal
Tetovanie nemám a ani nebudem mať
18.01.2012 15:38 - otázka od Zdena
dobrý deň, myslím si, že ste najlepší spevák na Slovensku, skutočne, naša tvorba nie je bohviečo, ale vy ste iná káva. Mrzí ma, že ste sa na dlhšiu dobu odmlčali. Bude vaša tvorba v budúcnosti podľa vás taká dobrá ako doteraz alebo prídete s niečím novým? Zdena
Neodmlčal som sa ja, ale vydavatelia. Skladám a tvorím ďalej. Ďakujem, že sa Vám moja tvorba páči . Keďže tie pesničky skladám ja, neviem posúdiť, či sú dobré.
18.01.2012 15:30 - otázka od PohonicovOtrok
Sevas Robo, je pravda ze si bral steroidy?
To by som inak vyzeral :-)))
18.01.2012 15:29 - otázka od Martin
Co vlastne Robo robis,nic o tebe nepisu.Alebo si uz v dochodku ?
Nemyslím si, že ak niekto nie je v novinách, tak je v dôchodku :-) Myslím si, že hudobník je v dôchodku, ked prestane hrať koncerty. Medzi nami, ani jeden z mojich vzorov nie je nikdy v novinách.
18.01.2012 15:24 - otázka od David Vigh
Zdravim, si moj velky vzor chcem sa spytat kto ta najviac ovplyvnil v tvojom hudobnom vyvoji a ci mas rad makove rezance.
Najviac ma ovplyvnili The Rollilng Stones, The BeeGees, Yusuf Islam a Salif Keita a makové rezance
18.01.2012 15:21 - otázka od Nitra :D
dobry den chcem sa spytat ci budete mat najblizsie nejake koncerty v okoli NR dakujem mate dobre piesne
Aj ja ďakujem..je dosť možné, že aj do NR zavítam, ak ma tam niekto zavolá
18.01.2012 15:15 - otázka od Ondrej
Dobrý deň, aký je váš názor na otázku dekriminalizácie marihuany?
Tým, že nie som právnik, neviem na takúto otázku relevantne odpovedať, ale považovať fajčenie čohokoľvek za trestný čin je podľa mňa hlúposť, pretože človek škodí jedine svojim pľúcam. Myslím si, že v našej krajine je toľko brutálnej kriminality, ktorá sa nerieši, že naháňať nejakých mladých chlapcov, ktorí si zapália marihuanu, je nezmysel. Nech radšej polícia chytá ľudí, čo vraždia dôchodcov alebo týrajú zvieratá.
18.01.2012 15:13 - otázka od Andrej Mitaľ
Zdravim Vas p.Grigorov. Som Vas velky fanusik.Obdivujem Vas spev a Vase svetonazory,Paci sa mi,ze ste svojim sposobom rebel a dokazete povedat veci na rovinu.Vase piesne su ozaj nenahraditelne.Chcel by som sa Vas opytat,kde Vas bude mozne najblizsie vidiet,ci sa s Vami stretnut? Dakujem pekne,nech sa Vam dari v zivote.
Ďakujem aj ja a dúfam, že sa niekedy uvidíme
18.01.2012 15:12 - otázka od robo
kde sa stratil ten rebel.Je to vekom
Ako viete, že sa stratil ?
18.01.2012 15:12 - otázka od Peter
Ahoj Robo. Co myslis, bol Winnetou bol super chlap ?
Ako to mám vedieť ?
18.01.2012 15:12 - otázka od Rudy
drogoval si nekedy??? ak neodpovies berem to tak ze kto mlci ten svedci
Si homosexuál ? kto neodpovedá, ten mlčí a svedčí
18.01.2012 15:11 - otázka od Mirec
Nazdar ... rád by som vedel, keď si bol v emigrácií, ako si pociťoval slobodu, čo si tam robil, ako sa ti vodilo a mal si možnosť sa hudobne realizovať ?
je fakt, že čo sa týka slobody myslenia, bol to vtedy obrovský skok a rozdiel. čo sa týka hudobnej realizácie, robiol som s producentom Hubertom Patom, ktorého možno poznáte z tzv. Bravo shou. Práve vtedy vznikala hous music a zhodou okolností som bol blízko pri tom.
18.01.2012 15:07 - otázka od peter
Ahoj Robo,chcem sa ta opytat na album,aky hostia na nom budu a kedy by cca mohol by dostumny.PS: DRZIM TI PALCE A NECH SA TI V ZIVOTE DARI.Ostavam s Pozdravom
Mali by ste začať písať vydavateľom, nie mne :-)
18.01.2012 15:06 - otázka od Mato
Zdravim Vas, prerobili sme Vasu skladbu "Bol raz jeden žiak" a vyšla nam aj na CD pred par rokmi, pozitivne ste sa o nej vyjadrili v TV co nas potesilo.Dame spolocny koncert? :-) dakujeme, zelame vela uspechov Gorgoija z Nitry
Pozdravujem Vás, to bolo veľmi dobre spracovanie, čo sa týka spoločného koncertu, nemám nič proti.
18.01.2012 15:05 - otázka od Vlado
Bolo by dobre zacat opat koncertovat. Dat tomu dobry zvuk, svetla, a prebehnut slovenske a ceske mesta. Myslim si, ze by sa saly zaplnili. Odmlka obcas zvysuje dopyt. Co vy na to?
No, to si píšte... :-)
18.01.2012 15:04 - otázka od Majka81
Ahoj ,chcem sa ta opytat aky si mal naj...hlasovy rozsah co sa tyka oktav....a podla teba aky rozsah mal pan Gott v naj rokoch ....dakujem a vsetko dobre do zivota prajem
myslím si, že rozsah sa v rockovej hudbe až tak nerieši, tiež mám za to, že čo sa týka K.Gotta bude na tom aj dnes o dosť lepšie než ja .
18.01.2012 15:01 - otázka od jano
Ako sa mate?
Ďakujem za opýtanie a Vy ?
18.01.2012 15:01 - otázka od Monka
Zdravím Róbert. Čo tak viac sa ukazovať v televízii a viac koncertovať? Napríklad na východe Slovenska. Ešte mám otázočku na ktorú mi možno neodpoviete. Máte priatelku? Prajem pekný zvyšok dňa :)
Mám tomu rozumieť, ste voľná ?
18.01.2012 15:00 - otázka od Filip
Dobry den, my mame doucovanie a vy kde ste? :D
Tiež mám doučovanie :-) ako Vám to ide ?
18.01.2012 15:00 - otázka od ivanidis
zdravim, myslite ze sa este dockame od Vas takej genialnej pesnicky ako modlidba lasky? dikes Ivan
Urobím čo môžem :-)
18.01.2012 14:59 - otázka od boris
Ahoj Robo-neexistujú nikde staré náhrávky Ventilu RG, ktoré by sa mohli znovu vydať? Boli ste vtedy fantastický....
Žiadne také nahrávky s výnimkou dvoch pesničiek neexistujú, aspoň ja o nich neviem
18.01.2012 14:58 - otázka od Mima
Zdravím, ako vznikla pieseň Modlitba lásky ???
Typická klavirovka, rok 1992.
18.01.2012 14:57 - otázka od jajko
Ahoj, kde je ten starý dobrý Grigorov, dlho ta nebolo, chýbaš!
Starý, dobrý Grigorov je tu :-)
18.01.2012 14:55 - otázka od sasa
ahoj robo, mame doma vsetky albumy, tesime sa vzdy na dalsie, si pre nas slovenska 1. drzime palce:-) kedya kde bude najblizsi koncert v ba? sasa
Ďakujem a čo sa týka BA, neviem ešte dnes povedať, určite niečo tento rok bude.
18.01.2012 14:54 - otázka od janka
Vy stále vyzeráte rovnako aj po rokoch...V čom to je? :-)
Zapamatal som si,ako som vyzeral, ked som bol mladý :-)
18.01.2012 14:53 - otázka od Peter
Ahoj Robo. Aky je tvoj nazor na Gorilu ?
Neviem, či tomu mám veriť...v dnešnej dobe je možné, že je to aj fake.
18.01.2012 14:52 - otázka od Monika
Ahoj Róbert :) V prvom rade, myslím že ste užasný spevák, mohli by ste sa častejšie ukazovať na obrazovke, myslím že nás by to potešilo. Ešte otázka, na ktorú mi možno nezodpoviete, ale skúsim. Máte priatelku? Pekný deň Monika
V prípade, že sa pýtate, či som voľný pošlite fotku :-)
18.01.2012 14:51 - otázka od Palo
ahoj Robo, koho budes volit?:)
Mám dilemu, pretože u nás sú voľby znamenajú rozhodovanie sa medzi viacerými zlými variantami.
18.01.2012 14:49 - otázka od fr
Dobry den,chystate sa pokracovat v tvorbe? Mamina aj teta Vašu hudbu počúvajú všade. Pozdravujem :-)
Nikdy neprestanem tvoriť, pretože je to jediná vec, ktorá ma baví. Mamine a tete kľudne odkážte, že im ešte pripravím veľa pesničiek.
18.01.2012 14:47 - otázka od tibor
Nazdar Robo! Chystas v roku 2012 aj nejake koncerty?
Áno budú, podrobnosti sa dozviete už čoskoro
18.01.2012 14:45 - otázka od Majo
Ahoj Robo. V prvom rade by som ti chcel podakovat za uzastnu muziku ktoru robis. Som tvoj verny fanusik od tvojej prvej pesnicky az po dnes. Mam jednu otazku ktora je vlastne aj mojou tuzbou. Bol som na strasne vela tvojich koncertoch ked som bol mladsi a kym som bol na Slovensku ale uz je tomu asi 20 rokov com ta nevidel hrat a spievat na zivo. Strasne rad by som este zazil Roba a Midi ako ich poznam zo starych cias. Zopakuje sa este nieco ako nahravanie albumu Live spred par rokov pripadne nejakeho ineho spolocneho koncertu? Dal by som cokolvek sa takeho niecoho zucastnit.Drz sa a pokracuj v tom co robis…
Ďalšia live album by bol dobrý nápad....porozmýšlam
18.01.2012 14:43 - otázka od Nika
Ake su vase plany na tento rok co sa tyka koncertov atd..chystate aj nejake zahranicne vystupenia?:)
Rozmýšlame o Kanade... pre tamojších Slovákov uvidíme
18.01.2012 14:41 - otázka od Dominika
co hovorite na to ze Slovensko bude reprezentov at na Eurovizii Miro ŠMAJDA a aky mate nanho ako na spevaka a cloveka nazor ? :) DAKUJEM
Nepoznám síce jeho pesničky, ale držím mu palce
18.01.2012 14:39 - otázka od Gabi
Zdravííííííííím :) prajem všetko dobré,nech to ešte dlho hra. rada ťa počúvam
Dakujem
18.01.2012 14:39 - otázka od Mimi
Ahoj Robo, srdecne Ta zdravim, kedy bude nejaky koncert? Velmi by si nas potesil...
V ktorom meste máte na mysli ? Neviem vám odpovedať
18.01.2012 14:38 - otázka od ivan
Material mate, tak kedy sa dockame ? ;o)
Toto je skôr otázka na vydavateľstvá....
18.01.2012 14:38 - otázka od eva
Zdravim Robo,na tvojich pesnickach som prezila svoju pubertu,aj na tvojom koncerte som bola v Humennom,niekedy v roku 86 .Nemam ani ziadnu otazku,skor chcem zazelat vela pracovnych uspechov,vela zdravia a stastia v zivote.
Ďakujem a to iste želám aj ja tebe
18.01.2012 14:37 - otázka od lenka
pekný deň,ako čítam Váš pracovný život je kompletne vyťažený a ko vyzerá tak aj úspešný, je to tak aj vo vašom súkromí ?
Ako v živote každého človeka, ani môj život nie je vždy ideálny a striedajú sa v ňom lepšie a horšie obdobia.
18.01.2012 14:36 - otázka od Ruža
Pekný deň, otázku nemám chcem zaželať všetko dobré som fanúšik už cca 15 rokov...:-) Super texty, hudba, prejav držím palce a veľa úspechov do ďalšej tvorby.
Ďakujem, podobne držím palce
18.01.2012 14:35 - otázka od Milos
Zdravim Robo, nejake koncerty po Slovensku sa nechystaju ?
V podstate, každý mesiac po Slovensku hrám. Ak otázka smerovala ku koncertnej šnúre, bude aj to, len ešte neviem odpovedať kedy.
18.01.2012 14:34 - otázka od Milka
Ahoj Robo,poslala som otazku pred 14:00, asi sa stratila :-) Pozdravujem a dakujem za vsetky krasne pesnicky. Tie starsie ma vracaju do mladsich cias a tie novsie z albumu Balady su balzamom pre usi aj dusu, len skoda ze sa neobjavuju v radiach... Prajem vela sily do dalsej tvorby. Milka
Dakujem a tiez ta pozdravujem
18.01.2012 14:33 - otázka od eva
Robo, prečo nikdy nikde v žiadnych rádiách nebola hraná tak nádherná pieseň akou je Na kolenách dotýkať sa hviezd ? Krásny deň, veľmi rada si Ťa vždy vypočujem, prajem vela zdravia a šťastia v živote, Eva.
Neviem odpovedať za rádia, tiež si myslím, že tá pesnička je veľmi slušná
18.01.2012 14:31 - otázka od Ela
Ahoj Robo, si stale velmi sexy. Ako to robis?? Prajem vela zdravia a uspechov. Pekny den!
Dobre vedieť.....
18.01.2012 14:30 - otázka od Erika
Skladba Ja viem vo vašom podaní je neskutočne krásna. Kedy potešíte duše zaľúbených podobnou hudobnou lahôdkou?
ďakujem, robím čo môžem :-)
18.01.2012 14:29 - otázka od reni
..koncert v Púchove? áno,či nie?
tak určite :-)
18.01.2012 14:29 - otázka od Majo
Ahoj Robo. V prvom rade by som ti chcel podakovat za uzastnu muziku ktoru robis. Som tvoj verny fanusik od tvojej prvej pesnicky az po dnes. Mam jednu otazku ktora je vlastne aj mojou tuzbou. Bol som na strasne vela tvojich koncertoch ked som bol mladsi a kym som bol na Slovensku ale uz je tomu asi 20 rokov com ta nevidel hrat a spievat na zivo. Strasne rad by som este zazil Roba a Midi ako ich poznam zo starych cias. Zopakuje sa este nieco ako nahravanie albumu Live spred par rokov pripadne nejakeho ineho spolocneho koncertu? Dal by som cokolvek sa takeho niecoho zucastnit.Drz sa a pokracuj v tom co robis…
Dakujem velmi pekne za podporu. Tesim sa, že sa opäť niekedy uvidíme na nejakom koncerte.
18.01.2012 14:27 - otázka od Janko
Poslal by si mi autogram? Adresa: Ján Flig Rožňavská 9 040 11 Košice Čau a všetko dobré v novom roku 2012.
Pravdaze, mam vasu adresu a autogram poslem
18.01.2012 14:24 - otázka od Juraj
Ahoj ROBO,najradšej si spomínam na Tvoje super koncerty,ktoré nemali konkurenciu,prosím Ťa plánuješ ešte niekedy uskutočniť koncerty aj s kapelov?A ešte,čo dnes robia Roman Chovanec a Viktor Kočišťák,lebo vobec nič o nich neviem?Boli ste s kapelov za komunistov našimi hrdinami,ĎAKUJEM TI ZA TIE ČASY...
Koncerty s kapelou urcite budu, len co nastanu vhodne podmienky. Pracuje sa na tom. Clenovia mojej kapely Roman { Sugy} je v Rakusku a Viktor je vo Svajciarsku. Obcas sa vidime.
18.01.2012 14:22 - otázka od Milka
Ahoj Robo, pozdravujem a dakujem za vsetky krasne piesne. Tie strasie ma vracaju do mladsich cias a tie novsie z albumu Balady su balzamom na dusu aj pre usi :-) Skoda len ze ich v radiach nehraju vsetky. Kedy potesis dalsimi? Prajem vsetko dobre, Milka
Dakujem Milka . Material je uz pripraveny, zalezi len na vydavateloch.
18.01.2012 14:20 - otázka od fiona
Pozreli ste si Legendy popu o Marike? Poznate sa?
S Marikou sa poznam osobne vyse 30 rokov...stretavali sme sa vzdy u nej na malom sampanskom a pozerali spolu telku. Mam ju uprimne rad a nepochybujem, ze je nasa najlepsia spevacka a fantasticky clovek
18.01.2012 14:17 - otázka od zuzi
Dobry den. Vy o svojom sukromi nehovorite, ale prezradite aspon, ako najradsej travite volny cas?
Svoj volny cas travim s hudbou, pretoze je to zaroven moja praca, aj moj konicek. Okrem toho mam rad knihy a prirodu. Volneho casu mam vsak malo, ale ak ho mam, tak idem napr.na vylet do prirody
18.01.2012 14:13 - otázka od michal
Zdravím ... Mám otázočku, že keby som mal záujem o Vaše vystupovanie na mojej svatbe, či by bol záujem a za akých podmienok. Ďakujem za odpoveď a ostávam s pozdravom Michal
Toto je otazka viac menej na agenturu . Ak mate zaujem, obratte sa na Agentura Image, s.r.o. Ja riesim iba umelecke veci
18.01.2012 14:10 - otázka od iva
Dobry den. Ako bolo na Plese v opere? Boli nejake problemy? CI???
Vyborne sme sa zabavali a zabavil som sa aj na duhy den, ked som si o sebe precital v novinach :D Podla mna vyborne zorganizovana akcia so skvelym programom
18.01.2012 14:07 - otázka od peter
Zdraviiiim. Bude nejaky novy album?
Mam pripraveny material aj na dva albumy dopredu :D
18.01.2012 14:07 - otázka od mata
Co hovorite na program Legendy popu?
Jediny, kto tento program nevidel som JA, pretoze som tam prave sedel a myslim si, ze je super, ze takyto progam vobec je
18.01.2012 14:04 - otázka od nada
Zdravim Vas Robo, chcem sa spytat, kde hladate inspiraciu pri svojej tvorbe. Dakujem Nada
Zivot prinasa inspiraciu sam
18.01.2012 14:04 - otázka od diana
Co mate nove? Uz som davno o vas nepocula...
Srdecne vsetkych zdravim , co sa tyka noviniek, dokoncil som tri pesnicky pre film rezisera Pala Janika " Tak fajn", film pravdepodobne bude mat premieru na jar tohoto roku.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu