Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Grigorov a Leoš Mareš: Pili až do rána!

Leoš Maroš (vľavo) a Robo Grigorov (v strede). Zobraziť galériu (4)
Leoš Maroš (vľavo) a Robo Grigorov (v strede). (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Najznámejší český moderátor Leoš Mareš (32), ktorý sa „preslávil“ aj sex škandálom a odhalenými fotkami s prostitútkou, sa včera v bratislavskom podniku zabával s Robom Grigorovom (44). Domov za tehotnou manželkou Monikou sa zjavne neponáhľal.

Najvyhľadávanejší moderátor u našich západných susedov Leoš Mareš sa včera opäť odviazal. Tentokrát si v istom bratislavskom podniku dal pekne do nosa. Spolu s niekoľkými pozvanými hosťami, medzi ktorými bol aj Robo Grigorov, popíjal do skorých ranných hodín. To je však ešte stále slabý odvar oproti tomu, čo predviedol zhruba pred pol rokom v Čechách.

Istý český denník vtedy zverejnil jeho kompromitujúce fotky, kde sa opitý moderátor oddával sexuálnym hrátkam s neznámou blondínou. Jeho vtedajšia priateľka Monika Poslušná, teraz už manželka, mu túto aféru odpustila a dokonca spolu čakajú druhé dieťa. Najlepšie platený český moderátor má už 3-ročného syna Jakuba a onedlho sa tak bude môcť tešiť na ďalší prírastok.

Moderátor a spevák však zjavne svoju chuť pre nočný život nezaprie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu