Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Angelina, natáčanie ťa prezradilo! Si tehotná?!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Jedna z najkrajších žien Hollywoodu, Angelina Jolie (33), je údajne opäť tehotná so svojím súčasným partnerom Bradom Pittom (45). Príťažlivú mamičku šiestich detí prezradilo nakrúcanie jej najnovšieho filmu - Angelina totiž už stihla požiadať vedenie štábu o dvojníčku!

Krásna herečka momentálne venuje všetok svoj pracovný čas príprave amerického thrilleru Salt, ktorého súčasť tvoria aj náročné kaskadérske scény. Práve v nich však podľa najnovších informácií Angelinu tentokrát neuvidíme. Hollywoodska kráska totiž odmietla natáčanie akčných scén, aby neohrozila svoj zdravotný stav - tehotenstvo.

Šíriace sa klebety o tom, že Angelina je v druhom stave, nepriamo potvrdil aj zdroj z dejiska filmových príprav: "Pôvodná verzia snímky by nemohla byť nakrúcaná so ženou v ranej fáze tehotenstva." Hoci tvorcovia filmu vyškrtli napríklad scény na rýchloidúcich vlakoch, diváci sa môžu stále tešiť na dostatok napínavých záberov - medzi najlepšie údajne patrí prenasledovanie Angelininej postavy na strechách domov.

Chýry o rastúcom prírastku v herečkinom brušku neutíchajú aj vďaka tomu, že Angelina si natáčanie extrémnejších scén doteraz užívala a vo filmoch ako Wanted, Tomb Raider či Mr. and Mrs. Smith o náhradníčku nikdy nepožiadala. Kaskadérske kúsky vraj najradšej nakrúca sama, pretože iba tak má istotu, že budú urobené správne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu