Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Milionár Boris Kollár: Chceli z neho spraviť Honzíka Novotného!

Jan Novotný a Boris Kollár Zobraziť galériu (6)
Jan Novotný a Boris Kollár

BRATISLAVA – Milionár v šou za milióny? Ani náhodou! Úspešný podnikateľ Boris Kollár (43) dostal lukratívnu ponuku učinkovať v markizáckej šou Let´s Dance 3. On však na rozdiel od mníchovského kolegu Honzíka Novotného (31) flek na tanečnom parkete nečakane odmietol.

Boris Kollár a Honzík Novotny majú toho spoločného viac než dosť. Obaja sú považovaní za mužov s poriadnym bankovým kontom, no treba podotknúť, že finančné zabezpečenie nagelovaného seladóna je podstatne menšie. Ich spoločným znakom je aj vášeň k ženám. A nemožno im odoprieť ani obľubu pompéznych spoločenských akcií.

Keďže tvorcovia tanečnej šou Let´s Dance chcú zopakovať úspech prvej série, ktorý sa v druhej verzii nedostavil, niet divu, že sa do tretieho pokračovania rozhodli lanáriť práve známeho bratislavského podnikateľa. No v tomto prípade narazila kosa na kameň. „Dostal som ponuku, poďakoval som a odmietol som ju,“ povedal topkám rozhodne Kollár.

Ten sa zrejme chcel vyvarovať tomu, aby sa jeho meno spájalo s programom, v ktorom Slovensko v minulosti roztancovali Honzík Novotny, či Kollárova exmilenka Kateřina Brožová. Isté však je, že ak by si to Boris rozmyslel, núdzu o priazeň diváčok by rozhodne nemal.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu