Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Víťazka Coca-Cola PopStar Mária Čírová vydáva debutový singel

Mária Čírová
Mária Čírová

BRATISLAVA - Aktuálna víťazka autorskej súťaže Coca-Cola PopStar Mária Čírová vydáva svoj debutový singel pod názvom „Búrka“. Spolupracovala na ňom spoločne s autorom a producentom Marošom Kachútom.

„Pesnička Búrka je jednou z mojich najosobnejších skladieb na albume. Hudbu mi ponúkol Maroš Kachút a mňa natoľko oslovila, že som sa rozhodla ju sama otextovať, čo mi troška trvalo, pretože viac mi ide skladanie hudby. Práve vďaka tomu som si k nej vybudovala takýto vzťah.“ Po exkluzívnej premiére, ktorú mal tento singel minulý týždeň vo Fun rádiu, sa práve v týchto dňoch dostáva aj do ostatných rádií.

Krátko po tom, ako Mária vyhrala ôsmy ročník súťaže Coca-Cola PopStar, začala pracovať na svojom debutovom albume. Jeho producentom je jeden z najvyhľadávanejších štúdiových producetov, Maroš Kachút, ktorý bol len minulý týždeň ocenený Slovenským zväzom autorským, ako najúspešnejší autor roka 2007. Okrem neho spolurpacuje Mária na svojom prvom albume aj so známym hudobníkom a producentom Slavom Solovicom. Album sa nahráva v štúdiách Creative Music House a samotná Mária o ňom hovorí, že sa mu veľmi teší a myslí si, že „každý si tam nájde niečo, čo by ho mohlo osloviť“.

Debutový album Márie Čírovej je takmer hotový a vyjsť by mal začiatkom novembra. Volať sa bude rovnako, ako debutový singel – „Búrka“.

Mária Čírová získala možnosť nahrať a vydať debutový album vďaka svojmu víťazstvu v autorskej súťaži Coca-Cola PopStar. Práve ona najviac zaujala svojimi pesničkami porotu a tí jej prisúdili víťazstvo na 8. ročníku tejto prestížnej autorskej súťaže.

 

Viac info na:

www.myspace.com/mariacirova

www.streetproduction.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu