Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mária Čírová: Ďalšia sexi kočka chce preraziť v šoubiznise!

Mária sa pustila do torty s vlastnou fotografiou. Zobraziť galériu (13)
Mária sa pustila do torty s vlastnou fotografiou. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Rozpúta búrku medzi slovenskými speváčkami? Víťazka CocaCola Popstar Mária Čírová (19) pokrstila svoj debutový album Búrka a zbierala samé komplimenty.

Ako topky.sk zistili, Mária sa prihlásila na súťaž úplne nepripravená. „Prvý text vznikol tesne pred finále,“ dozvedeli sme sa. Nakoniec sa jej však podarilo celú súťaž vyhrať, vraj aj vďaka piesni Búrka. „Je najosobnejšou piesňou na albume. Vznikla v čase, keď som mala veľmi hektické obdobie. Ešte deň pred finále som maturovala zo slovenčiny,“ prezradila Mária.

Páni na krste však ocenili nielen Máriinu hru na klavíri a jej spev, ale aj výzor. „Je sexi,“ s úsmevom nám povedal jeden z prítomných mužov. A rovnako ocenil aj jej hlas. „V niektorých momentoch sa to podobá na Zdenku Prednú, ale predsa je to iné,“ prezradil svoj názor. Uvidíme teda, či Máriu slovenský šoubiznis príjme.

Krstným otcom albumu Búrka sa stal Martin Husovský zo skupiny Komajota, ktorého Mária pozná z konzervatória. Husovský sa nedávno oženil s Veronikou Koščovou, ktorá mu koncom apríla alebo začiatkom mája porodí prvého potomka.

O tom, ako sa na neho pripravujú, čítajte už čoskoro.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu