Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Robo Opatovský odpovedal na vaše otázky!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (4)
Robo Opatovský (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Narodil sa deň po Vianociach 25.12. 1971 v Trnave. Študoval na Konzervatóriu v Bratislave, odbor klasická gitara.

V roku 1993 urobil konkurz do Vojenského umeleckého súboru, kde strávil rok v rámci povinnej vojenskej služby a spieval v Big Bande VUS. Niekoľko rokov pôsobil v rôznych hudobných formáciách a spieval v zahraničí.

Spolupracoval s producentským triom: Lubo “umelec“ Priehradník, Berco Balogh a Jozef Gregor. Počas spolupráce vznikli skladby Heartbreaker, It doestn´t matter... a iné. V roku 1997 sa zoznámil vďaka Darine Rolincovej s producentom Danielom Hádlom, s ktorým podpísal zmluvu na 3 albumy.

Ten prvý mal jednoduchý názov Robert Opatovský. O rok neskôr, v tej istej produkcii, vychádza album s názvom Nebol som zlý. Po predčasnom ukončení spolupráce s producentom D. Hádlom, podpisuje zmluvu s iným vydavateľstvom a v roku 2000 vychádza v poradí 3. album Pravá tvár.

V priebehu rokov 2002 - 2003 žil striedavo v Japonsku a na Slovensku. Počas pôsobenia v Japonsku vznikol materiál na v poradí 4. album, ktorý vyšiel v septembri 2003, s názvom Prílev energie. Tento album produkoval VRABEC, gitarista, spevák, aranžér, bývalý člen skupiny MADE 2 MATE. V marci 2005 vyšiel 5. album s názvom V tom zvláštnom sne.

V poradí 6. album s názov Swing & Latin znamená prelom v mojej hudobnej kariére, nakoľko som sa rozhodol opäť vstúpiť na pole štýlu swing a latin-jazz.

Najnovší album, ktorý nedávno pokrstil, nesie názov Vianočný album a ako už samotný názov napovedá, obsahuje skladby s vianočnou tematikou.

Spevák momentálne žije s priateľkou Katarínou (28), ktorú nedávno vraj už požiadal o ruku. A svadbu plánujú budúci rok v apríli.

Robo Opatovský - Spomienka na Vianoce v Paríži

This text will be replaced

Rozhovor

09:57:55 - otázka od: petronela cau robo, nelutujes obdobie, ked si robil modela? To bolo kratke obdobie, ktore nestoji ani za zmienku. Ptivyrabal som si ako student a nie je , co lutovat.

09:58:15 - otázka od: rumcajs cau, co je tvojim pilierom satnika? trenirky alebo slipy? trenirky, sliupy nenosim

09:59:02 - otázka od: Kamarat do deste Dobry den, co by ste chceli dostat pod stromcek? ja uz darceky od mojich blizkych mam a ja sa rad necham prekvapit, ale chcem byt zdravy, to je najdolezitejsie...

09:59:27 - otázka od: Lucia Ahoj, kto je tvoj hudobny vzor? Frank Sinatra, Tony Benett

09:59:48 - otázka od: jurka ahoj Robo, tesis sa na to, ked budes raz otcom? myslim, ze vek na to uz mas :) Ano, na to s uz velmi tesim.

10:00:22 - otázka od: Krystof Cauko, udajne ta uz nebavi hudba a chces sa stat manekynom, je to pravda? Urcite to nie je pravda. Hudbu nadovsetko milujem a zivot bez nej si predstavit neviem.

10:01:22 - otázka od: stromcek zdravim, ako vychadzas s byvalymi kolegami z Made 2 Mate? Vyborne, dokonca Vrabec mi teraz zariaduje studio. Som s nim dost casto. Obcas sa stretnem aj s Matom Gasparom.

10:02:33 - otázka od: dasa dobry den prajem, chcela by som byt zvedava ako znami muzi ziadaju svoje partnerky o ruku, prezradite? :) zelam vsetko dobre a prajem pekne vianoce! ja som poziadal moju partnerku pred kostolom na lavicke. Je to dost romanticke? Inac ci znami alebo neznami muzi ziadaju svoje partnerky dost podobne, hlavne aby tam bola laska.:)

10:03:05 - otázka od: iwa Ahoj fesak. ten aprilovy termin mate uz dohodnuty? nechces radsej zostat volny? :) ten aprilovy termin je uz dohodnuty. Volny som bol uz dost dlho.

10:06:27 - otázka od: dana otazka o kariere: preco jazz a swing? nelakal ta niekedy pop, ktory ma viac fanusikov? Aj pop som robil, ale tento hudobny styl ma az tak nenaplnal. myslim, ze jazz a swing robi malo muzikantov a ten kto chce robit tuto hudbu to musi mat v krvi. Musi citit swing, musi komunikovat s kapelou, musi pocuvat vela kvalitnej hudby. Ale najdolezitejsi je talent na tuto hudbu. ja sa snazim to robit co najlepsie. Neustale sa zdokonalujem a to ci to robim dobre posudzujete vy-posluchaci. Ak si chces vypocut viac mojej hudby, klikni si na moju stranku www.roboopatovsky.sk

10:08:24 - otázka od: Katarínka Robko, spomínam si na vás, ked ste spievali na akcii avonu u nas v Snine zhruba pred desiatimi, mozno aj viac rokmi, dokonca donedavna som mala odlozeny avon katalog s vasim podpisom, ste sexi..co vy na to, ze mate s Jeziskom spolocny datum narodenia?Pekne Vianoce je mile od Vas, ze si na mna tak pekne spominate. ja som sa narodil 25.12. a Jezisko 24.12., ale je to velmi velmi blizske spojenie, akurat teda len v tom narodeni. Vianoce mam velmi rad a tento rok som si dal pod stromcek moj Vianocny album, kde su len vianocne pesnicky.

10:09:06 - otázka od: blanka Ako si na tom s technikou? Zvladas pocitace? Ci stihnes odpovedat len na pat otazok? :) S technikou si velmi nerozumiem aj teraz mi pomaha pisat odpovede Alenka:)

10:09:19 - otázka od: Katarínka a este k tomu Jeziskovi - uz kd mate spolocny datum nar., ste veriaci? Ano som veriaci

10:10:29 - otázka od: petra Ty si tusim spolupracoval s Kramarom na jeho CD - on naozaj vie spievat??? Nebal si sa, ze urobi vsetkym hanbu? Maros je velmi talentovany. Napisal som pre marosa sansony, ktore mu velmi dobre sedia, ma uzasny vyraz, posud sama...www.maroskramar.sk

10:10:44 - otázka od: alena Caw akej farby mas najradsej svoje spodne pradlo?? Cierne a biele:)

10:12:28 - otázka od: bela Dobry den. Vyzerate ako romantik. 1. otazka: balili ste niekedy baby na svoju hudbu? 2. date tip na romanticky straveny vecer? ked som bol mladsi, tak som balil baby aj na svoju hudbu. Dnes uz nebalil nikoho, mam partnerku. A tip na romanticky vecer: vecera pri svieckach v kludnej dedinke v Toskansku pri kvalitnom vine a s milovanou osobou. Moze byt?

10:13:07 - otázka od: patricia zdravim Robko, ako dlho si so svojou priatelkou? Mas pri nej pocit, ze ona ja ta prava, ze s nou chces zostarnut? dakujem. pekny den prajem. urcite mam ten pocit, preto aj v aprili sa udeju veci. Sme splu uz dva a pol roka.

10:14:52 - otázka od: Linda Dobry den Robo, kupila som si vas Vianocny album a som nadsena, podla mna tu presne toto chybalo - velmi prijemna hudba, krasny hlas a prijatelna cena. Moja otazka je, ako, kde a s kym budete travit Vianoce? Dakujem a prajem vsetko dobre a nech Vam to aj nadalej tak pekne spieva. Lini Dakujem pekne. Velmi ste ma potesili. Vianoce budem travit u mna na dome s mojimi rodicmi, bratom a samozrejme Katarinou. Budu to moje prve Vianoce na dome. Dufam, ze nasnezi... Este raz dakujem a aj vam prajem pekne sviatky.

10:15:47 - otázka od: Katka Kedy sa oženíš? A neoblečieš si biely oblek na svadbu? Bol by si fešák:-))) Ozenim sa v aprili, ale biely oblek si neobleciem. A vies, ze ani neviem akej farby oblek si obleciem?!

10:16:10 - otázka od: Katarínka Svadba bude v kostole alebo na urade... Na urade...

10:17:01 - otázka od: leni Ahoj Robčo, máš pekný zamatový hlas a hudba, ktorú robíš, je lepšia, vyzretejšia než tvoja tvorba v minulosti. Držím palce v kariére i súkromí. Leni, dakujem pekne. Dufam, ze sa to bude zlepsovat a v 50-tke budem uplne vyzrety.

10:17:24 - otázka od: Doc-Vyliz co tak sa uz ozenit ???? a deti ? :-)))))) Buduci rok bude aj jedno aj druhe...

10:19:22 - otázka od: Katarínka Ale nie, podla katolickej tradicie, Jezisko sa narodil 25.12. vtedy sa slavi Bozie narodenie...24. je len stedry den... Ano, mas pravdu...Som rad, ze mam s Jeziskom spolocny aspon ten den narodenia.:)

10:21:03 - otázka od: fergi Ahoj Robi! Nejka nemam stastie na Tvoje koncerty a tak sa chcem opytat, ci nebudes v najblizsej dobe koncertovat niekde na vychode?! Prajem milostiplne a pozehnane Vianoce a vela stastia v buducom manzelskom zivote Mozno sa mi podari dat dokopy koncertne turne a urcite na vychode bud na jar alebo na jesen vystupim spolu s mojou kapelou. Este sa chysta turne Marosa Kramara a tam by som mal byt jeho host.

10:21:56 - otázka od: DARINA nechystas sa moderovat nejaku relaciu? Zatial urcite nie. Hudba ma dostatocne naplna. Asi by som sa necitil dobre v ulohe moderatora, ale clovek nikdy nevie.

10:22:48 - otázka od: Milan tvoje piesne sú fajn. som rád že to robíš tak ako to robíš. Vieš čo je s Jojom Engererom??? Dakujem pekne. S Jojom Engererom nie som v kontakte.

10:25:57 - otázka od: erika Podla mne si v sucasnosti jeden z najkvalitnejssich slovenskych spevakov a autorov s kvalitnym repertoarom. Nemas pocit, ze si nedoceneny? Ale skromnost nabok. Povedz co si myslis naozaj.. Velmi ti drzim palce.. Robim hudbu, ktora nie je uplne najkomercnejsia ,a preto nemozem ocakavat zlatych Slavikov a platinove platne, ale niekedy aj motyka vystreli. moj Vianocny album sa kompletne vypredal a samozrejme ma to velmi tesi, dokonca si myslim, ze sa troska vylepsuje vkus naroda:) Tebe dakujem a dufam, ze sa stretneme na nejakom mojom koncerte. Pekne sviatky.

10:27:21 - otázka od: Katarínka Robko, videla som vas v Telerane nedavno, pekne ste spievali tie vianocne pesnicky, super....a este, viem, ze nie ste fajnovka, ale preco vam vsetci tykaju na nete, terAZ..? Dakujem, v telerane sa nam to podarilo, spieval som tam s Tomasom Gajlikom a Milom Suchomelom. Myslim si, ze nam to dobre hra spolocne. A s tym tykanim nemam problem, som este mlady. :)

10:28:19 - otázka od: jano Robo máš geniálny image ganxtra z Chicaga.Nechcel by si si zahrat takomto filme? Chcel, ale zatial mi to nikto neponukol. Aj by som tam rad do takehoto filmu napisal hudbu.

10:28:48 - otázka od: anicka ahoj, nechcem sa nic pytat, len ti chcem dopredu zagratulovat k narodeninam, sme v rovnaky den, len ja som o par rokov mladsia:) a este pekne sviatky prajem Dakujem pekne, aj tebe vsetko najlepsie. pekne sviatky.

10:29:48 - otázka od: Tomas ahoj, veris v nadprirodzene sily, anjelov, karmu atd?.. :) Samozrejme, dokonca som precital par knih o tychto fenomenoch. Zaujimam sa aj o tieto veci.

10:30:14 - otázka od: Franco uz ti niekto povedal ze posobis ako buzerant? Si prvy a dufam, ze posledny peace

10:31:00 - otázka od: Katarínka A preco svadba na urade, ked ste veriaci, ako ste napisali...?nechcete byt svoji aj pred Bohom? Ja by som chcel, katarina veriaca nie je. prisposobujem sa ja.

10:31:39 - otázka od: fergi Preco budes mat svadbu na urade? Je to kvoli Katkinej "neviere", alebo si nie si celkom isty? Je to kvoli Katkinej "neviere", nechcem nikoho do nicoho nutit...

10:32:33 - otázka od: lulu ahoj pacilo sa ti na bratislavskych jazzovych dnoch?marcus victor a stan? Viac sa mi pacil Al Jarreau, ale z tychto troch sa mi najviac paci Marcus Miller.

10:33:12 - otázka od: Katarínka Robko, uz vam dam pokoj, prajem krasne vianoce so snehom a ludmi ktorych mate rad... Katuska dakujem, aj ja vam prajem hlavne pohodove Vianoce a vela zdravia.

10:34:11 - otázka od: Kinčíová Na túto príležitost som čakala 8 rokov, odkedy som vidatá. Moj muž je narodený v ten istý den, ako ty, v Trnavskej nemocnici. Nedržali ste sa v nemocnici v postielkach za ruky? Mám rada tvoje pesničky.S pozdravom Gabriela. A ja si uz pamatam, po lavej strane bol tvoj muz a po pravej nejaka Kristinka. S tvojim muzom som si pokecal lepsie:)

10:35:09 - otázka od: Milan F. ahoj, nechcem sa nic opytat len chcem podotknut, ze si trapny ako stierac na ponorke. pekny den No co dodat, dufam, ze si to spinave sklo, ktore vycistim ja ako stierac a polepsis sa. :)

10:35:53 - otázka od: jugos Sewas roberto no co ako sa mas hm comas new Mam novy album, vola sa Vianocny. Vypocuj si ukazky na www.roboopatovsky.sk Pozdravujem.

10:36:20 - otázka od: Ingrid ahoj, kedy sa to budeš ženiť? uz som to spominal -v aprili.

10:37:07 - otázka od: viera Nechcem sa nic opytat.Chcem len zazelat krasne Vianoce a vela lasky. Dakujem velmi pekne napodobne...

10:37:52 - otázka od: robo nepatris k 4%? Nie.

10:38:23 - otázka od: katka si štastny Som stastny lebo robim to co ma bavi. moja praca je moje hobby, som zdravy, urcite som stastny.

10:38:45 - otázka od: katka aki je tvoj vzor Hudobny Frank Sinatra a ludsky Dalajlama.

10:39:38 - otázka od: tina ahoj :) co by si chcel od jeziska:D Chcem darcek, ktory bude darovany z lasky. V podstate nic nepotrebujem, ale ak dostanem nejaky pekny darcek, potesim sa mu.

10:39:52 - otázka od: viera Nechcem sa nic opytat.Chcem len zazelat krasne Vianoce a vela lasky. dakujem pekne, napodobne.

10:40:38 - otázka od: Baška Ahoj Robo, chcem sa Ťa spýtať, či je možné tvoje CD dostať vo väčšine obchodov alebo len vo vybraných? Ďakujem. je urcite dostat v sieti panta rhei, popripade na mojom webe roboopatovsky.sk

10:40:58 - otázka od: katka mate pekný hlas ?? Dakujem

10:43:18 - otázka od: daniela ahoj robko, velmi sa mi paci Tvoj hlas. kedysi som moc nemusela piesne typu "Natalia" a pod. ani ich moc nepoznam pravdupovediac, ale ako si zacal spievat swingove veci, objavila som v tvojom hlase a prejave caro.. parkrat som ta videla aj nazivo a stoji to za pocuvnutie a taktiez je sa na co pozerat:)) vela uspechov dalej prajem. swing uz bude forever? mohol by si pri tom zostat Ano, pri tejto hudbe zostanem, aj ked obcas ma to laka do r´nb, funky. Mozno v tomto style urobim par songov, ale do gitaroveho popu uz asi zabrdat nebudem. swing forever

10:43:46 - otázka od: katka kto je váš idol Frank Sinatra

10:44:06 - otázka od: Kruta pravda Nikdy si nebol dobry spevak,a žial ani nebudeš,je omnoho viac inych lepsich talentov a spevakov Aj ja ti prajem vsetko dobre...

10:44:58 - otázka od: Katarínka Ok, tak Ti budem tykat... a nemohla sa ona trosku prisposobit? ved obrad v kostole je omnoho krasnejsi ako na urade....ved mnohi nveriaci kvoli tomu maju hoc aj v kostole svadbu... Do aprila casu dost, pokusim sa o to, ale nebudem na nikoho tlacit.

10:45:33 - otázka od: kleopatra ahoj Robo...čo si ako prvé všimneš na žene? Do akej miery je pre Teba dôležitá veľkosť pŕs? Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň a veľa úspechov Ako prve si vsimnem oci a tie prsia nie su az take podstatne.

10:46:50 - otázka od: Katarínka Robko, dakujem za prianie, tak ked tykanie - tak sa maj, kupim si Tvoje cd, alebo este skusim Jeziskovi napisat...lebo urcite je super to cd, lebo mas nadherny hlas...maj sa.papa Ok katarina, maj sa ja ty krasne. Ak sa Ti CD nepodari kupit, mozes si ho objednat z mojej stranky do utorka Ti urcite pride.

10:47:23 - otázka od: lubo Teba som videl v smoleniciach a nedavno aj v panelaku si hral.tusim nejaku tuu vianocnu pesnicku ked sa nemylim:) Spieval som tam pesnicky Dieta spi a White Christmas.

10:49:16 - otázka od: fergi Dakujem Robko za odpovede a prajem pozehnane Vianoce a vela uspechov v spolocnom zivote! Dufam, ze v psychickej pohode buduci rok vyjde aj dalsi "peckovy" album. Tesim sa dakujem Fergi, psychicka pohoda je naozaj dolezita a dufam, ze buduci rok vyjde dalsi album zlozeny z mojich najznamejsich songov, popripade sa mi mozno podari natocit album Pocta Frankovi Sinatrovi.

10:49:30 - otázka od: MOMO Ahoj Robo, si veriaci? Ano som

10:49:49 - otázka od: Katarínka a este nieco - musim sa sice ucit, ale neodpustim si poznamku - raz sa ktosi vyjadril v mediach, ze podla neho najcistejsie zo slov., soubiznisu spievas Ty a to je svata pravda...Gratulujem...len nech sa ti dari dalej... dakujem pekne

10:50:48 - otázka od: Frankie ahoj, Chcem sa opytat: Stale si myslis ze s tymi tvojimi skladbami co spievas nieco este dosiahnes?:_) Urcite, pracujem na sebe a zatial sa mi dari velmi dobre. Z mojho Vianocneho albumu sa hra 5 singlov.

10:51:23 - otázka od: sisa Robo budes mat velku svadbu? Nie, malu, dokopy 15 ludi.

10:51:43 - otázka od: daniela ahoj robko, az tu som sa docitala, ze ukazky pesniciek je mozne vypocut si na webe, akurat ich pocuvam, ten tvoj hlas ma nikdy nesklame! super! Danielka, dakujem.

10:52:16 - otázka od: Monika aký máš recept na šťastie ? pozitivne myslenie a robit inym ludom dobre a snazit sa zit, tak aby sme nikomu neublizovali.

10:53:01 - otázka od: lubo rád nosis obleky?..ja ich neznasam ale k tvojmu stylu to asi patri coo? v civile obleky nenosim, ale na podiu k hudbe, ktoru spievam oblek patri a vyzadujem to aj od svojich muzikantov.

10:53:23 - otázka od: Bea Robko, nebudes Ty v nejakej sekte,ked mas za vzor Dalajlamu a veris v karmu? Nie, nie som v ziadnej sekte. je to moje vnutorne presvedcenie.

10:57:47 - otázka od: eva Robo, podla mna by si mal pribrat tak 20kg, umyvat sa kazdy treti den, byt vulgarny, mastny, skaredy a mozno by sa tu konecne uz neobjavovali trapne otazky o tom, ci si 4%ny alebo vyzeras ako buzerant. Podla mna si pekny charizmaticky chlap a to, ze si prijemny a nemas prejav ako bulo, tym u nasich sprostych slovenskych chlapoch vzbudzujes zavist a vdaka ich komplexu dostavas tieto stupidne otazky :-) Pekne sviatky Evka, dakujem. Budem taky, aky som. Su aj ludia, ktori zavidia, ale s tym ja uz nic neurobim. Ja chcem robit hudbu, ktora sice nie je uplne najkomercnejsia, ale stojim si za nou. Kazdy sme nejaky.Pekne sviatky Ti prajem a dakujem za prispevok.

10:58:14 - otázka od: zuzique dobre rano robko, vzdy ste na mna posobili velmi milo a pozitivne a Vase odpovede ma o tom znova presvedcili. isto nie ste len kvalitny spevak, ale aj clovek:) Vasa Katka ma velke stastie, prajem vsetko dobre. ste sympatak od kosti:)) a nevsimajte si tie provokacie so 4%, je to asi len preto, ze vyzerate extremne dobre:) dakujem Zuzique

10:59:03 - otázka od: peter romanek pocuvam Vase piesne na webovke a frcim si cd kupit!!! ihned!!! Utekajte este kym je, velmi rychlo sa predava. ak by ste nahodou nedostali v obchode, objednajte si ho cez moju stranku, do utorka vam urcite pride.

11:00:09 - otázka od: Mofo Ahoj Robo ! Ako sa Ti páči album Katky Knechtovej Zodiak ? Neplánuješ niekedy s ňou duet. Prajem Ti krásne Vianoce a štastný nový rok 2009. A veľa predaných CD. Katkin album som este nepocul. nemozem sa k nemu vyjadrit. S nou by som si rad zaspieval duet.

11:01:03 - otázka od: marianka Robko a bol si úprimný ku Katke? Vie o tvojej orientácii pravdu? Nebojíš sa, že jej zničíš život či sen? Katku, ale menej zabolí keď ta nachytá s mužom ako so ženou...držím palce nech ta neprekukne. Tak to je sila, si sa uplne zblaznila?! Ty ma poznas osobne? Ale aj tebe prajem pekne sviatky.

11:03:03 - otázka od: Danka Ahoj Robo, pocuvam tvoje pesnicky a velmi sa mi pacia, hlane tie z poslednych albumov. Chcem sa opytat na oblubeny film, prip. skladatela filmovej hudby. Pekne Vianoce a dalsi zivot... Moj oblubeny film je Seven s Bradom Pittom a oblubeny skladatel Leonard Bernstein.

11:04:18 - otázka od: Pavlina Ahoj Robo z Čech ale musím ti povedat že cítím že pme sa páčí viac Slovensko i ludji, snažila jsem se psát po slovensku tak sa nezlob pokud jsem to napísala špatně. Jsi moc dobrý taky George Michael slovenský Pavlína Dakujem Paulina, posielam vela pozdravov do Ciech. Dufam, ze raz si budes moct vypocut z tvojho oblubeneho radia aj moju pesnicku.

11:05:02 - otázka od: andrea ahoj robe, videla som ta hrat aj s kamoskou v lete na namesti pri carltone, ked si spieval poslednu "nothing gonna change my love for you", pozreli sme sa s kamoskou na seba a mali slzy v ociach. chodim po koncertoch od "mala" a to sa mi este nestalo. ani na depeche mode! si best slovensky spevak, nielen slovensky, tvoje kvality presahuju hranice siroko daleko:) Andrejka dakujem, dufam, ze budes mat viac moznosti prist na moje vystupenie. pozdravujem aj tvoju kamaratku.

11:08:47 - otázka od: inka Robo chcem ti iba odkazat, ze si velmi sympaticky clovek a hudbu ktora robis,je poctiva a mozno nie si susto pre bulvar ale mne prides ako velmi zaujimavy a hodnotny clovek..prajem ti krasne sviatky a naplnenie vsetkych zivotnych planov Inka nielen Tebe, ale aj vsetkym ostatnym velmi pekne dakujem za vase otazky, prispevky a priania k sviatkom. Ja Vam takisto prajem hlavne vela pokoja, zdravia a lasky. Budte k sebe dobri, nielen na Vianoce, ale po cely rok. Ako darcek vam darujem pesnicku Spomienka na Vianoce v Parizi z mojho posledneho "Vianocneho albumu", ktoru si mozete stiahnut na topkach. Viac informacii o mne na www.roboopatovsky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu