Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tomáš Bezdeda bol online! Prezradil, že Adelu už neľúbi, no má ju stále rád!

Tomáš Bezdeda
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA - Narodil sa v Žiline 2. decembera 1985. Známym sa stal účinkovaním v prvom kole súťaže Slovensko hľadá Superstar (2004), kde skončil na bronzovej priečke. Počas šou sa dal dokopy s moderátorkou relácie Adelou Banášovou, s ktorou tvoril pár takmer tri roky.

Vo februári minulého roku sa rozišli a odvtedy je bez priateľky. Momentálne žije väčšinou v Bratislave, kde študuje na Ekonomickej univerzite.

Tomáš Bezdeda sa už niekoľko rokov venuje spevu, hre na gitare a na klavíri. Najväčšou inšpiráciou sú pre neho David Gilmour z Pink Floyd a Freddie Mercury. Má svoju vlastnú kapelu. Vydal zatiaľ dva sólové albumy - Obyčajné slová (2005) a Ostrov (2006). Na treťom úpenlivo pracuje.

Na prvom albume spolupracoval okrem Borisa Lettricha aj s gitaristom a producentom Peťom Bičom. So svojim debutovým albumom absolvoval Tomáš úspešné turné po celom Slovensku spoločne s Martinom Kelecsényim. Na albume Ostrov sa podieľal na hudbe a textoch niekoľkých skladieb. V ankete Slávik sa ako spevák umiestňuje v popredných priečkach.

Takmer rok sme ho mohli vidieť aj v roli moderátora hudobnej relácie XXL v Slovenskej televízii. Popularitu si získal aj v tanečnej súťaži Let´s dance (2006), kde sa opäť umiestnil na treťom mieste. Už tento piatok sa zúčastní ďalšej speváckej šou – Eurovízie, kde zabojuje o to, aby mohol reprezentovať Slovensko v medzinárodných kolách. Pieseň, ktorú bude Bezdeda spievať, si môžete vypočuť aj na našej stránke v sekcii Eurovízia.

Rozhovor

09:47:40 - otázka od: adja Ahoj Tomas :-) ....ktore bary, krcmy, restiky mas v ziline najradsej? Odporucaj nieco :)....vela stastia Ahoj, ja mam rad celkom pivo a vyhladavam radsej kludne miesta :-) myslim ze ich je dost v ZA :-)

09:47:40 - otázka od: katuska ahoj tomasko strasne ta milujem a tesim sa ked budes v trnave budem tam urcite stat hned vpredu aby si ma videl donesem si tam aj tvoje 2 cd aby si mi ich podpisal mam vela tvojich plagatov preto lebo ta mam rada a v eurovizii ty budem drźat palce musis to vyhrat Dakujem velmi pekne a budem rad ked prides na nejaky ten koncert. Budeme hrat teraz 26.02 v Trnave

09:47:40 - otázka od: katuska ahoj tomasko ako sa mas kedy budes mat uz vydane to 3 cd aby som si ho mohla kupit a inac mas teraz nejaku priatelku???????? 3 CD budem mat vydane v maji :-)

09:48:49 - otázka od: katuska ahoj tomasko kto je tvoj najvacsi vzor najlepsi spevak/cka,????? Freddie Mercury, David Gilmour :-)

09:51:11 - otázka od: katuska ahoj tomasko ake je tvoje oblubene jedlo napoj farba ???? do ktorej krajiny by si chcel cestovat ktora tvojim najvacsim snom???? poviem ty moju je to francuzsko -pariz dufam ze sa tam raz dostanem a tebe drzim palce do buducnosti dufam ze sa ty podari vydat to 3cd Oblubena farba modra, krajina Francuzsko a mesto tiez Pariz :-)

09:52:14 - otázka od: miki p. Bezdeda, zaujímalo by ma, prečo ste sa pôvodne, ako teenager z "dediny" (i keď zo Žiliny), dali dohromady s už zrelou o 7-rokov staršou ženou, sl. Banášovou? Od začiatku bolo jasné, že to nemôže vyjsť, ale vy ste sa obaja rozhodli (možno nechtiac) zabávať celé Slovensko, hlavne bulvár. Celé sa mi to zdá pokrytecké, z jednej i druhej strany. Je jasné, že tu vôbec nemohlo ísť o skutočnú lásku, a nechápem, že ste volili tento postup "zajačika", do ktorého sa zakukala Adela, a mediálne to vtedy aj využila. Dnes už zrejme nie ste oba svojím konaním nadšení. Bolo to nemorálne z oboch strán. Vám sa to mediálne hodilo, a bol to iste spôsob, ako sa etablovať v Bratislave. Len nechápem, prečo ste to urobili, a predpokladám, že proti tomu boli aj vaši priatelia, a isto aj rodičia. Myslím, že ste si týmto vzťahom v živote hodne pokazili, vždy sa to bude viesť v živote (a isto to aj cítite) s vami (iste budete mať problémy presvedčiť nejaké dievča o vašej úprimnosti), a to mi je ľúto... Laska je laaska .................. :-) tak ja dufam, ze to aspon Vam v zivote vyslo :-)

09:52:59 - otázka od: bobika282 Este smutis ze si sa rozisiel s adelou??? D: Nie, a som v pohode :-)

09:54:34 - otázka od: sonia Ahoj Tomáško kedy budeš vystupovať v Trnave ? Ako je to možné že taký pekný chalan sice ta nepoznam osobne ale vyzeráš rozumne nemá priatelku?? Vies co, sam sa tomu cudujem, ale asi to pride same. Nechcem ist do niecoho, ked som o tom neni presvedceny. 26.02 hrame v TT

09:55:30 - otázka od: aika Ahoj Tomáš,Tvoja pesnička Každý z nás sa mi nesmierne páči, má to skvelú energiu.:-) Budem držať palce,aby na Eurovízii postúpila,je to v druhom kole podľa mňa najlepšia pesnička.Bude na Tvojom novom albume v takejto 3 minútovej verzii alebo bude rozšírená? Som rad ze sa ti paci a asi bude v takejto verzii :-)

09:55:57 - otázka od: Janko Hraško Som od štastia "Bezdeda" rozumej bezseba :-)

09:57:05 - otázka od: evka Tomáš,chcela by somsa ta opýtat či si v kontakte s Adelkou boli ste fantastická dvojica .Velmi ste sa ku sebe sekli ,pôsobiš ako velky dobrák a velmi milý chalan .dakujem Dik, obcas ale len velmi malo sme v kontakte, ale kazdy ma uz svoj zivot a svoje starosti :-) a Adela je skvela zena :-) fakt

09:57:43 - otázka od: Emma Ahoj Tomáš. Počas účinkovania v SHS si sa stal miláčikom publika, a to nielen kvôli svojmu výzoru, ale aj peknému hlasu. Dovoľ mi popriať Ti veľa úspechov nielen v škole či v práci, ale aj v súkromnom živote. Dakujem ti pekne a aj tebe nech sa dari a ide vsetko tak ako chces ty.

09:58:45 - otázka od: Eňa Ahoj Tomáško. Pri kúpe tvojho prvého albumu "Obyčajné slová" som bola skôr sklamaná ako milo prekvapená. Nato, že je to Tvoj album - tam spievaš len pár pesničiek. Ostatné spieva niekto iný a to - pod tvojím menom. Nie je to škoda, že nepatrí Ti celé CD (myslím pesničky) len tebe? Tak o takomto vydanom albume naozaj neviem, ak mas original tak tam spievam len ja.

09:59:28 - otázka od: Tita ahojky tomas...kolko zarabas???hehe=)) To sa nehovori :-))) hehe :-)

09:59:48 - otázka od: Nika Dobry den mlady pan Tomas to vy chodite chatovat na www.topchat.sk ? par krat som ta videla tvoju fotku ... zdravi Nika Nie nechodim tam.

10:00:28 - otázka od: Valika Ahoj Tomas ! to som ja Docent Vyliz..... nedas si dobre pivko a cenakovy langos ! noze sa prid ku nam na jest !! na hlupe otazky kasli !!! si pozvany na langose ! tesia sa Ivo,Majo, Katka, Simca,Giza, Tana!!! uplne vazne to myslime !!! sme z Levic !!! vybavuje DOC-Vyliz hlavny diskuter TOPKY.sk tesim sa ked pojdem okolo :-)

10:01:51 - otázka od: Silvia Ahoj Tomáš, už sa veľmi teším na Tvoje tretie cd, kedy sa stane realitou? A ešte sa chcem spýtať kde v súčasnosti žijes a ako sa Ti darí v štúdiu? Prajem veľa šťastia a privítala by som koncert v Nových Zámkoch..:-D Album bude uz v maji a studujem stale a stale a stale :-) A tie Nove Zamky, budem rad ked tam budeme hrat :-)

10:02:58 - otázka od: Sandra Ahoj Tomas. Chodis na ekonomicku.Ja chodim tiez a este som ta tam nevidela.Si denne studium. Chodim tam na denne :-) a snazim sa chodit pravidelne :-)

10:06:03 - otázka od: zakzak caaw tomi:)eheeh noo ako sa dari:)mam ta rada inak i ked uz to neni take ako za SHS :)aale tak no nech sa daríí:))) No tak dik :-) tak sa budem snazit aby sa ti ten treti album pacil a mala si z neho este lepsie pocity a atmosferu ako zo superstar :-)

10:06:52 - otázka od: eva Pozdravujem, Tomáš. Ako to robíš, že toho toľko stíhaš? Tvoja pesnička Každý z nás je SUPER, už sa teším na piatok, celá rodina Ťa budeme podporovať. Nech sa Ti darí v štúdiu na VŠ aj pri nahrávaní albumu. Dakujem velmi pekne za podporu ste velmi mila :-) a prajem pekny den :-)

10:08:58 - otázka od: jana Ahoj Tomas, chcem sa ta spytat ci mas priatelku, alebo ci sa ti niekto paci?ak ano,je to niekto zo soubiznisu?dik Nemam este priatelku a ani taka situacia zatial nenastala, ze by som sa do niekoho zalubil. Chce to asi cas a ono to pride. Ved zivot mame cely pred sebou :-)

10:09:35 - otázka od: roman nazdar, zaujimalo by ma ake tipy zien sa ti pacia? blond ci brunet?daj priklad... Nemam parametre na zenu, ved zana nie je stroj :-) asi si vzajomne musime sadnut :-)

10:10:18 - otázka od: saša ahojček Tomi, si najkrajší spevák zo všetkých, čo máš obľubené jedlo a nápoje... Dakujem pekne, trochu sa cervena :-) mam rad pizzu a napoj Pivo :-)

10:10:41 - otázka od: Kristína Ahoj Toso ako sa mas ? Vyborne, tesim sa na Eurovision :-)

10:11:21 - otázka od: ada cawko TOMAS ako sa mas? uz mas priatelku?si pripraveni na semifinale eurosongu? Priatelku nemam :-) a pripraveny aj som len este vobec neviem ze co si mam obliect :-)

10:11:52 - otázka od: kukulenka cau, si ešte volný, či už zadaný?? :) Som este stale na slobode, ano, hej ano som :-)

10:13:11 - otázka od: alex pekný deň, svojho času niekto o tebe povedal, že "ti dievčatá svedčia", nechystáš nejaký duet? Momentalne som nad tym neuvazoval, ale to dost zavisi aj od pesnicky.

10:14:33 - otázka od: Katka Ahoj Toso, pocuj,mne si sa ako tak nepozdaval, ale s Adelou Ti to seklo...:) Rozhodis teraz siete? A inac, velmi sa mi paci Tvoj kamaratsky vztah s panom Banasom...Posobite na mna akoby ste sa poznali 100 rokov..:) Prajem Ti vela stastia a lasky... Dodo Banas je skvely clovek a ked ma clovek okolo seba super poritivnych ludi, ma ovela viac pozitivnej energie a vsetko ide lepsie :-)

10:16:21 - otázka od: laura ahoj Tomas,drzim ti palce.mas krasne piesne.chcem sa spytat,budem ta moc vidiet niekde v TN-kraji? Dakujem ti Laura :-) budeme hrat 26.02 v TT. Je to na stranke www.tomas-bezdeda.com v zlozke koncerty :-)

10:17:38 - otázka od: Božka Tomi, mám taký vek, že by som Ti mohla byť temer starou mamou.Veľmi Ti fandím a želám, aby sa Ti život vydaril, aby Ťa v ňom stretalo len to dobré...A hlavne - aby Ti zostal ten Tvoj zvláštne milý pohľad. Hovorí sa, že oči sú okná do duše...A podľa nich máš dušu plnú dobroty, láskavosti a veľké srdce a dar potešiť ľudí. Kiežby Ti to vydržalo po celý život a nespyšnel si veľmi. Zo srdca Ti želám všetko dobré... Nesmierne si vazim co ste napisala a dodala ste mi vela dobrej energie, dakujem velmi pekne :-) vsetko dobre prajem :-)

10:18:09 - otázka od: Lenka Ahoj Tomáš. Si stále sám? Ako sa ti darí v škole a aký odbor študuješ? Studujem Podnikovy manazment a som sam :-)

10:19:02 - otázka od: lucka Avojky Tomas:D Pocuj chcem sa Ta spytat ze ci niekedy nenavstivis Bardejov hm?nebudes mat niekedy turne v Bj? Ak tam niekedy budem hrat, budem len rad. Zial to vela krat nezavisi odo mna :-) kde budem spievat :-) pekny den

10:20:47 - otázka od: karel Maš v eurosongu celkom dobrú pesničku ale ktorej piesni z druhého semifinále by si poslal hlas, pravda okrem svojej? Pocuval som to pravdu povediac a naozaj neviem momentalne povedat, pretoze som to pocul len raz a nebolo by to vhodne voci mojim kolegom :-) podla jedneho vypocutia hodnotit :-) dik za pochopenie :-)

10:20:59 - otázka od: cortana ahoj tomas, ja len tak, ze ahoj :))))) cau cau :-)

10:22:21 - otázka od: Hufelix Ahoj, nepotrebuješ nejakého slušného textára? Text s ktorým budeš súťažiť v piatok je tvoj? Nemáš chuť aby ti niekto napísal pár kvalitných textov? Alebo si vystačíš s tým čo máš? GL! Ak by si mal záujem, ozvi sa na hufelix@seznam.cz Ono je najlepsie ked si spevak pise texty aj sklada hudbu. Vtedy to je naozaj hudba spevaka, ale uznavam aj kvalitnych interpretov :-)

10:22:56 - otázka od: blackhairblondie ahoj tomasko pocuvam tvoje pesnicky stale od rana do vecera,fsetky su uzasne, kupujem si vsetky tvoje cd cakam vzdy kedy bude v tescu vypredaj:) Dakujem :-) dufam ze sa ti treti album bude pacit :-) bude v predaji uz v maji :-)

10:23:28 - otázka od: špulka-ZA Tošo, si skvelý človek a Tvoja eurovízna pesnička nemá chybu ! Verím, že u poslucháčov zaboduje !!! Držím Ti palce. Máš rád zimu a lyžovačku alebo radšej teplo pri mori? Mam radsej zimu a dik za podporu :-) :-)

10:25:02 - otázka od: Cces chodis s adelov?prosim ano Nie... aj ked clovej nikdy nevie ako sa s nim osud pohra :-)

10:25:41 - otázka od: Robo ahoj Tomas, co je najhorsie na Adele. Napr. nechava vlasy vo vani? Neupratuje si spinave spodne pradlo atd. Ja si to uz ani nepamatam, tak prepac. Ale Adela je cistotna :-)

10:26:59 - otázka od: Robo Ahoj Tomas, myslis si ze existuju mimozemstania? V poslednej dobe o tom dost vazne uvazejem, ze napisem o tom bakalarsku pracu. Napr. mimozemske podnikanie na Marse :-)

10:27:48 - otázka od: viki ako ide život a škola, "malý princ"? Dik, ide to celkom fajn, teda ta skola. A hudba ide skvele, snazim sa, skladam a tak :-)

10:29:21 - otázka od: kikaaa Ahoj Toso. Mam strasne rada tvoju hudbu. Tvoje cd pocuvam stale do okola hlavne piesen ostrov velkych prevratov. Mozem sa soyta kolko by stal mensi sukromny koncert ? A velmi prosim posli mi autogram ...vopred dakujem :-) Ahoj, potrebne informacie si najdes na stranke www.tomas-bezdeda.com :-)

10:30:33 - otázka od: Happy Ahoj Tošo! Zajtra veeľmi držím palce. Je to super pesnička. Budeš spievať s gitarou alebo bez? Zdravím aj chalanov z kapely. Dobra otazka :-) budem spievat bez gitary. Vzdy hram s gitarou, ale teraz budem bez. Nechcem aby to bolo staticke :-)

10:31:31 - otázka od: nika ahoj Tomino uz sa tesis na zajtra na svoje vystupenie budem drzat palce nech ti to vide tak ako chces a poslem ti hla maj sakrasne paa! Dakujem a budem sa snazit, spontanne :-)

10:31:39 - otázka od: Zuzka Awoj ako sa mas ??? Dobre a ty?

10:32:21 - otázka od: Kristína Ahoj Bezdeda Tomáš.. Čo nové máš? Mal by si si vziať krajšiu ženu ako je Banášová.. máš na viac!!! Mam sa dobre :-)

10:33:55 - otázka od: Jou Preco vo svojich pesnickach imitujes hudbu -U2???? Neimitujem U2, snazim sa svoju hubu posunut do trochu moderno-rockovej hudby s modernymi gitarami a dobry arange :-) dik

10:34:28 - otázka od: viki Lubis este Adelu??vratil by si sa k nej keby chcela? Uz uzavrime tuto temu. Nelubim, ale mam ju rad :-)

10:35:29 - otázka od: vierka ahojky tomas kedy budes mat novy album? Bude v maji :-)

10:36:12 - otázka od: Jarka Ahoj Tomáško ako sa maš? a čo budeš robyť? Ahoj Jarka, mam sa dobre a idem sa dat ostrihat, kupit nejake veci a tak :-)

10:37:20 - otázka od: Mrkvac oplatili sa tie tri roky s Adelkou? mas nejaky novy objav? Nemam objav. V zivote ma vsetko vyznam a vela veci sa oplati :-) nic nelutujem :-)

10:37:31 - otázka od: kidney ahoj Tom....si veriaci? Verim v Boha :-)

10:38:07 - otázka od: adko veris na ufo? Zacinam ....tomu...... trochu verit.

10:38:24 - otázka od: Ružena Ahoj Tomáš,chcem Ťa pozdraviť a popriať Ti veľa len toho najlepšieho,Tvoja fanúšička zo Žiliny.čavo Dakujeeeem pekne :-)

10:39:32 - otázka od: Tina ahoj Tomoas mam otazku na teba ci budes dnes v Ziline na slavnom karnevale ? dik Mam pocit ze ten karneval je az zajtra a nebudem tam, lebo budem na Eurovision :-)

10:40:25 - otázka od: tomas Ahoj tomas ... stretavas sa este z Adelou .... chcel by si snou zacat odznova ? ... dakujem za odpoved maj sa pekny den ;) Velmi sa ospravedlnujem, ale na tuto otazku som uz naozaj vela krat odpovedal a tejto teme sa uz nechcem vraciat. Naozaj dakujem za pochopenie Tomas :-)

10:40:47 - otázka od: nika ahoj Tomino tak ako tesis sa uz na zajtra maj sa pekne pekny den paa! Tesim sa tesim a aj tebe pekny den :-)

10:41:24 - otázka od: Jarka Ahoj Tomáš ako sa máš? Tešíš sa na spievanie v Eurovízií? Tesim sa a bude tam vela zaujimavych skupin a interpretov :-)

10:41:33 - otázka od: to fakt? Co fakt ?

10:42:30 - otázka od: kika ako si sa vyspal :-) Dobre :-) co, na tej fotke to asi nevyzera vsak?

10:43:54 - otázka od: Jozef Dribko Zdravím Tomáš.Počul som , že pracuješ na svojom treťom albume. Myslíš si , že je na ňom (albume) aspoň jedná skladba, ktorá sa stane už konečne hitovkou na Slovenku - hlavne v rádiach. Tak toto sa nidky neda predpovedat, ale ak sa tak stane budem len rad. Napriklad, keby sa stal nou skladba Kazdy z nas, tu co idem spievat na Eurovision. Bolo by to velmi mile :-)

10:44:39 - otázka od: adam caf Tomino??? na akom aute jazdis?? mas rad sportove alebo terenne vozidla?? maj sa Mam rad aj take aj take a mam rad znacku Audi :-) takze audi :-) ale to nie je az tak podstatne :-)

10:45:15 - otázka od: danusik ahoj Tomas:)))ako sa mas?mas frajerku?_)))veeela stastia ti prajem a pekny zvysok dna:))) Nemam frajerku a mam sa velmi dobre, dufam ze aj ty :-)

10:45:41 - otázka od: denissska co hovoris na adelin rozchod? zacnete zase big lasku??? Ja to nekomentujem.

10:45:53 - otázka od: nika ahoj nech ti to zajtra vide tak ako chcec ti na tej EUROVIZII CAU Dik mooooc :-)

10:46:00 - otázka od: Monika Ahoj Tomáš! Máš nejakú priateľku? Nie nemam

10:46:15 - otázka od: brumteles23 mas akvarko? Ani akvarko nemam, ale mam psa a kocura :-)

10:47:17 - otázka od: tanya Myslis si, ze mas sancu postupit na Eurovizii? Takto to poviem na rovinu :-) Velmi by ma to potesilo a rad by som postupil na Eurovision, ale vsetko zalezi na hlasoch a porote :-)

10:47:46 - otázka od: Kristína Ahoj Tosko ako sa mas ? fine :-)

10:48:19 - otázka od: kika Ja som tiez tvoja velka fanusicka, len nemozem ist na koncert lebo byvam od tt daleko :-( To nevadi :-) ja verim ze raz sa na koncerte stretneme a budem rad, ked sa ti bude pacit :-) cau

10:49:36 - otázka od: kristina Ahoj tomááš´:-))....ako sa máš??:D...dlhosom ta nvidela vo spoločnosti kam si sa zatúlal kedy bude new album??:-))...Dákujem kristina:-)) Pracujem na novom albume a bude na trhu v maji :-) pekny den

10:50:11 - otázka od: Erik ahoj Tomaš dufam že tvoj eurosong bude super Mozes si ho vypocut na stranke www.stv.sk a urob si vlastny nazor :-) a dakujem ti pekne :-)

10:51:36 - otázka od: PetoN Ahoj Tomi, velmi sa mi pacis, aj mam rad tvoje pesnicky. Urcite sa na teba pridem pozret, ked budes hrat v Trnave. Mam vsetky tvoje albumy a tesim sa na dalsie. Mas teraz nejakeho priatela? ;) Tak budem rad ked prides a priatela nemam, ale kamaratov mam dost vela :-)

10:52:34 - otázka od: zuzana ahoj,ako sa mas??? co si myslis vratite sa s adelou k sebe?? ci uz ste to definitivne medzi sebou uzavreli??? ste len priatelia???? Uzavrete. Nehnevaj sa ale na tuto otazku som tu uz odpovedal vela krat. dik za pochopenie :-) cau a pekny den :-)

10:53:05 - otázka od: Mima Ahojko-pozdravuje ta rodina zo Zvolena.Tomasko drzime ti palce a dufame, ze sa ti podari dobre zabojovat v Eurovizii. Co mas nove?Kedy bude v predaji tvoje nove CD? Dakujem, pozdravujem Zvolen a CD bude v maji. Caute :-)

10:53:18 - otázka od: nika kde bivas V BA a ZA :-)

10:54:38 - otázka od: monika ahoj tomas...co chystas na leto??budes mat aj nejake koncerty,kde ta uvidime???zelam pelny den:-) Budem hrat na roznych festivaloch, budem absolvovat nejake koncerty so skupinou Tublatanka ako host. A tak :-) vsetko bude zverejnene na www.tomas-bezdeda.com :-)

10:55:08 - otázka od: Tomyke Cw Tomas ako sa mas?? a vies co.... dobre .-)

10:55:48 - otázka od: Nely Cau Tomaaaši......prídi si ku mne oddýchnuť na kozmetiku hihi...moja mala dcerka chce od Teba podpis tak musíííš...to mi nemožeš spraviť predsa vieš ako No ale ja neviem kde to mam prist .... :-) pozdravujem dceru :-)

10:56:16 - otázka od: kika Tomasko prosim odpis :( Odpisujem ti Kika, ale je tu toho vela a mam v tom trochu chaos, tak sa nehnevaj :-)

10:56:39 - otázka od: Lila To co mas za hniezdo na hlave? :) Noooo, ved uz dnes pojde dole, neboj :-)

10:58:28 - otázka od: Martin čawko....čo hovoríš na to, že Adelka to skončila s tým týpkom z Trnavy?? črtá sa tu pre teba možno este šanca...:D Ja to nekomuntujem. To uz nie je moj zivot. Ved to asi poznas, ked sa dvaja rozidu, kazdy ide svojou cestou :-)

10:59:11 - otázka od: babo ahoj Tomi...stale len ta adela coo...heh....ja len ze ci niekedy budes vystupovat aj v NR? Urcite budem a velmi sa na Nitru tesim. Pozdravuj tam hnojarov na vysokej :-)

10:59:53 - otázka od: jana ahoj tomáš si velmi fajn chlapec a najdi si seberovné dievča já som už skoro ako tvoja babka ale aj tak si sympaťák a moc velký fešák s charizmou preto si daj pozor na také ako bola adela ved ste vypadali pri sebe ako mama so synom Dakujem za nazor a laske clovek niekedy nerozkaze, ved to poznate :-)

11:03:04 - otázka od: katuska ahoj tomasko chcem sa ta opytat kto ta vlastne doviedol k hudbe kto ta k tomu dokopol Da sa povedat ze gitara, ktora povodne bola kupena pre mojho otca sa nahodne ocitla v mojich rukach a zacal som hrat Country. Allan Mikusek a potom som tiez pribral Pink Floyd, Queen a ine zanre :-)

11:03:44 - otázka od: D Nechcel si nahodou napisat 21.2. v Trnave? Hej? pockat pockat :-) Nie 26.02 je to na www.bezdeda-bezdeda.com

11:04:03 - otázka od: spoluziak Nemal by si byt v skole? Dnes nemam skolu kolega :-)

11:04:13 - otázka od: Tomyke Cw Tomas ako sa mas?? dobre sa mam dobre :-)

11:05:11 - otázka od: minnetka Čavesky! Čo teraz vlastne robíš, nie je ťa nikde vidno? Budeš tiež na Eurovízii? Aha dobre rano :-) :-) nic v zlom. Budem na Eurovizii, zajtra a dufam ze budes pozerat. Robim este svoj treti ALBUM a bude v predaji v maji :-)

11:05:26 - otázka od: krko si fakt trapny šošon!!! :-) Ale šošon zo Ziliny :-)

11:06:38 - otázka od: nika ahojky o kolkej si dneska vstaval prezrad Vstaval som 08:00 :-)

11:06:55 - otázka od: ada Držím palce a prajem ti veľa šťastia, úspechov ako v osobnom tak i v pracovnom živote. Pekný deň Dakujem velmi pekne :-)

11:07:27 - otázka od: scarlet ahoj tomco nesiel by si na kafe?zajtra budem v ziline *) No ale ja zajtra nemozem. Zajtra spievam na Eurovision :-)

11:07:45 - otázka od: Veronika Prajem len vsetko dobre, vela uspechov aj na eurovizii, drz sa =) Dik dik dik velmi :-)

11:08:40 - otázka od: Lydia z BB Ahoj Tomas! Drzim Ti na zajtra palce, aby Ti vystupenie vyslo a aby si s tou super pesnicku "Kazdy z nas" postupil do finale. Vela stastia Ahoj Lydka, no potesila si ma velmi. Tesim sa aj ja a tesim sa ked sa na koncertoch uz opat stretneme. Maj sa pekne a pozravuj :-)

11:09:50 - otázka od: Luciiynka cawko tomas ja len jednu otazku..nemas v plane taku razantnu zmenu image ktora by z teba spravila takeho zreleho chlapa???alebo sa budes nadalej drzat svojho chlapcenskeho stylu???dakovali... Ale ano mas pravdu. Uz aj roky pribudaju :-) a okrem toho ja som rocker :-) :-) :-)

11:10:13 - otázka od: Tina ahoj Tomas si strasne fajn preto ti zelam nech mas krasny zivot a lasku aku si zasluzis ..... tija Dakujem a nech sa ja tebe vsetko dobre splni :-)

11:11:01 - otázka od: tima Ahoj Toso.Moja dcera je do teba zblaznena.Je vela skupin,ktore spievaju piesne v ktorych sa spievaju dievcenske mena ako napr.Julia si carovna,Natalia,Maria atd.Moja dcera sa vola Nikol.Myslis,ze by si vedel vymysliet piesen,kde sa bude spievat jej meno??Ak ano,skusis to? Urcite sa da taka piesen naspievat a znela by urcite fajn, ale zatial taku nemam v plane. Mozno neskor :-)

11:13:22 - otázka od: emka Ahoj Tomas,co si myslis o narodnom kole Eurovizie,myslis,ze je spravne,ze o vitazovi rozhoduju divaci,nemali by sme vacsie sance v Rusku,keby o tom rozhodovala len porota? Tazko povedat, ono netreba vobec podcenovat ludi. Samozrejme ze porota ma odborny nazor, ale vela krat sa stretavam s fakt triezvymi nazormi o hudbe od ludi :-)

11:14:04 - otázka od: pepe dufam že neuvažuješ vratiť sa tej nosatej adele Ale pepe, trochu slusnosti. Ved si getleman, ci ako sa to pise.

11:14:46 - otázka od: Susie Ahoj Toso, ako to bolo naozaj s casnickou Gabrielou z Guinness baru? Bola to len novinarska kacica, alebo fakt objav roka??? Fakt kacica!!!

11:16:28 - otázka od: Agatha Ahoj Tomas, ako sa mas? Co si myslis o hudobnej scene na Slovensku a co myslis, ze jej chyba? Mimochodom, aku mas rad kavu? Myslim si ze sa vela veci od cias Superstar rozbehlo. Aj vzniklo vela novych kapiel. Nasi muzikanti zacali viac produkovat pesniciek a je to tak ako ma byt :-)

11:18:05 - otázka od: lucy ahoj Tomas, preco vobec ides do bleskoviek? nevidis, ako o tebe stale pisu hluposti? ved len za dnesny den su o tebe 3 clanky... inak drzim palce, nech ti to spieva aj nadalej :o))) Ja som prisiel, aby som si popisal s vami, a fanusikmi :-) :-)

11:18:44 - otázka od: ana ahoj, si este v kontakte s adelou? Velmi malo :-)

11:19:41 - otázka od: 1fort Ahoj Tomáš :) Vcera som pocul na istom serveri tvoju piesen Kazdyn z nas, musim sa priznat, ze ako clovek si v pohode, ale moc si mi ako spevak nesadol.. Pacila sa mi tvoj piesen Krasne krasne, ale pocul som aj Par chvil z jedneho radia, kde chodi dokola a potom Kazdy z nas a uvedomil som si, ze ty si talent, len sa v tebe dlhsiu dobu prebudzal!! Drzim palce.. PS: Veľa štastia v Eurovizii,ty a spevacka co spieva Búrku ste mojimi favoritmi :) Tak to si ma velmi potesil a naozaj dakujem za pozitivny nazor :-) pekny den :-)

11:20:49 - otázka od: BABETKO ajoooj Tomasko....noo ja ani nemam nejaku konkretnu otazocku...ale chcela som sa aj ja zapojit do rozhovoru tak pisem...tak mi aspon napis,ze ako sa mas..heh...paps... Tak, mam sa fajn a dufam ze aj ty

11:20:49 - otázka od: G10 Sewas Bezdeda, vies co to je vyhladavaci stroj ? Viem :-)

11:21:45 - otázka od: Martina ahoj Tomas, pozdravujem ta z BB a prajem ti vela stastia pri zajtrajsom vystupeni v Eurovizii. Eurosong Kazdy z nas aj novy singel Mat chvilok par sa ti ozaj podarili. Uz sa velmi tesim na novy album lebo verim, ze bude plny takych skvelych skladieb. Pekny den a drzim palce. Ahoj Martinka, tak vidis dostal som sa aj k tvojej sprave :-) dakujem ti pekne a vidime sa na koncertoch :-) cau :-)

11:22:22 - otázka od: Kristina Ahoj Tomas prajem ti aby si mal velky uspech v Eurovizii :-) Dakujem velmi pekne :-)

11:22:50 - otázka od: Sandrika Ahoj :) Sleduješ ešte články o sebe v bulvároch??? Velmi ich nesledujem aj ked sa tomu obcas vyhnut neda :-)

11:23:11 - otázka od: Lenka Ahoj spevak :) Ako si na tom so skolou? Studujes alebo sa plne venujes hudbe? Studujem, ale viac sa venujem hudbe :-)

11:24:41 - otázka od: otazka hello,urcite si si vsimol, ze tak ako sa zacali u nas nakrucat filmy, tak sa stali aj pesnicky k nim celkom vychytene (napriklad najnovsia od Kirschner, predtym Knechtova)vyuzil by si podobnu ponuku? Naspievat piesen k filmu? Mal by byt komediou alebo radsej nieco melancholicke? Dakujem, a inak tiez mate tolko snehu? tu sa v nom topime...(Zilinsky kraj) Pekny den :) Ahoj, myslim ze takuto ponuku by som urcite prijal. A u nas v Ziline je velmi vela snehu mimochodom. PEKNY DEN :-)

11:26:07 - otázka od: Mia Ahoj, som zo Zvolena, tak sa chcem spytat, ci planujes koncert aj vo Zvolene. Prajem ti vela stastia na Eurovizii. Dufam ze budeme hrat aj vo Zvolene, ale zatial to neviem urcite. A dakujem za podporu :-)

11:27:06 - otázka od: sara cau si pekny Dakujem za kompliment. VSETKYM VELMI PEKNE DAKUJEM ZA OTAZKY A PRAJEM VAM PEKNY DEN :-) Tomas Bezdeda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu