Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bezdeda prekvapený z Adelinho rozchodu! Tomáš, vrátiš sa k nej?!

Adela Banášová a Tomáš Bezdeda
Adela Banášová a Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA - Pred rokom tvorili pár, teraz je opäť každý sám! Vzťah Adely Banášovej (28) a Rasťa Brezovského (29) sa totiž najnovšie skončil. A v rovnakom období minulého roku jej stroskotal takmer trojročný vzťah s Tomášom Bezdedom (24). Keďže je plavovláska opäť voľná, topky.sk sa speváka spýtali, či by sa k expriateľke vrátil.

Po tom, čo sa rozpadol jeden z najmedializovanejších vzťahov medzi Adelou Banášovou a Tomášom Bezdedom, si moderátorka našla koncom leta nového priateľa - podnikateľa Rasťa Brezovského. Všetko vyzeralo tak, že je to konečne ten pravý. Opak je však pravdou. Ich vzťah vydržal približne iba štyri mesiace. A populárna televízna tvár je opäť sama.

Topky.sk na margo tejto skutočnosti oslovili Adelinho bývalého priateľa Tomáša Bezdedu. „Nevedel som o tom, že sa rozišli,“ prekvapene zareagoval sympatický spevák. Nám to nedalo a spýtali sme sa ho, či by si vedel predstaviť, že by sa s Adelou dali opäť dokopy. Po dlhšom tichu odvetil: „Nezamýšľal som sa nad tým. Bol to môj prvý vážny vzťah, tak neviem, nechávam to tak, ako to je. Asi nie. Ja už žijem svoj život.“

Vyzerá to tak, že Tomáš Bezdeda vyjadril svoje pocity spojené so vzťahom k známej moderátorke vo svojej najnovšej piesni Každý z nás, s ktorou zajtra súťaží v speváckej šou Eurovízia. Text skladby by sa dal chápať ako isté vyznanie. Topky.sk sa ho preto na rovinu spýtali, či v ňom nie je skrytý nejaký odkaz práve pre Adelu. „Každý si tam nájde to svoje. Nemyslím si, že by tam boli nejaké odkazy, aj keď nevylučujem, že by sa to dalo tak chápať. Išlo predovšetkým o moje pocity, ktoré som zažil v poslednom období,“ povedal Bezdeda.

Časť textu piesne Každý z nás:

Pár pekných chvíľ, len vďaka snom
a zopár síl, držať sa v tom...
každý z nás blúdi tam kam má,
aj tak je všetko ako má - asi byť,
aj zem nás točí k tomu čím chceme byť,
nie vždy sa stretnú osudy - dvoch ľudí,
veď vždy je všetko ako má - asi byť...

O všetko prísť, pre nás dvoch žiť, veď je to ľahké, za láskou ísť,
každý z nás blúdi tak kam má,
aj tak je všetko ako má - asi byť...
aj zem nás točí k tomu čím chceme byť,
nie vždy sa stretnú osudy - dvoch ľudí,
veď vždy je všetko ako má - asi byť...

Máte otázky pre Tomáša Bezdedu? Pýtajte sa ho! Dnes o 10:00 bude u nás na online rozhovore!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu