Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUALIZOVANÉ Skrúcaný: Najintímnejšie zábery jeho života!? Čo na to herec?

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (9)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA – Škandalózne video! To, čo malo zostať utajené, preniklo na verejnosť. Po internete už niekoľko dní kolujú zábery so sexuálnym podtónom, na ktorých sa údajne nachádza herec Štefan Skrúcaný (48) s milenkou. Žena z tohto videa bola v minulosti označovaná za jeho mladučkú priateľku - markizácku redaktorku Dominiku Lukáčovú.

AKTUALIZÁCIA:

Potom, ako bolo video zverejnené, nám do redakcie zatelefonoval Štefan Skrúcaný. „Chcem iba upozorniť na to, že video bolo získané z nelegálnej trestnej činnosti. Vo veci bolo podané trestné oznámenie a zároveň podaná súdna žaloba na ochranu osobnosti. K tzv. videu sa budem vyjadrovať až na súde," povedal herec. Na základe týchto okolností sme sa rozhodli videozáznam stiahnuť. Rovnako tak aj zábery, ktoré video obsahovalo.

_________________________________

Škandalózne video zachytáva dvojicu v poriadne chúlostivých chvíľach. Ona nakrúca spoločné milenecké radovánky, on si len vychutnáva dotyky v jej rozkroku. Takéto video sa objavilo na internete s tým, že sa na ňom podľa tvrdení užívateľov nachádza exmanžel herečky Zuzany Tlučkovej Štefan Skrúcaný.

„Musím mať nejaký dôkazový materiál, aby som mala čo predávať, keď ma opustíš,“ provokuje slečna vo videu slovami muža, ktorý leží na hotelovej izbe. „Takže, teraz ukážeme celému Slovensku, že tu leží veľký Števo Skrúcaný úplne nahý ako ho Pán Boh stvoril,“ vzrušene opisovala ďalej.

Mužovi, ktorý je podľa užívateľov označovaný za Štefana Skrúcaného, sa nápad s videom nepáčil. Milenku pritom viackrát odbil slovami, aby prestala.

Táto kauza rezonovala v médiách už pred rokom aj pol. Skrúcaný vtedy poprel, že je na videu on. Žena, ktorá nakrúcala video, je médiami označovaná ako jeho súčasná priateľka Dominika Lukáčová. Tá však akúkoľvek spojitosť tiež vylúčila a argumentovala slovami, že asi ide o zlý vtip. 

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili aj samotného Štefana Skrúcaného. „Už pred rokom a pol bolo vo veci podané trestné oznámenie a prostredníctvom môjho právneho zástupcu aj súdna žaloba na ochranu osobnosti,“ povedal nám k tejto kauze herec.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu