Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Skrúcaný a milenka Lukáčová: Na verejnosti sa nepoznajú!

Zobraziť galériu (12)

BRATISLAVA – Hra na skrývačku! Herec Štefan Skrúcaný (49) a jeho mladučká priateľka Dominika Lukáčová (22) sa k sebe na verejnosti správajú ako dvaja cudzí ľudia. Paradoxné je, že pritom obývajú spoločnú domácnosť v bratislavskom Ružinove. Prečo sa k sebe na spoločenských podujatiach nepriznávajú?

Napriek tomu, že je Štefan Skrúcaný od minulého roku rozvedený, v spoločnosti sa so svojou priateľkou Dominikou Lukáčovou správa tak, ako keby bolo nutné ich vzťah tajiť. Dôkazom je aj nedávna módna šou, kde spolu boli-neboli. Obchádzali sa oblúkom a väčšinu času trávil každý sám na opačnej strane miestnosti - v inej spoločnosti ľudí.

Objektívom fotografov sa stránili ako čert svätenej vody. Keďže dvojica tvorí pár už približne tri roky a Štefan Skrúcaný vzťah s bývalou miss Spiša netají, zaujímalo nás, prečo na večierkoch nevedia nájsť jeden k druhému cestu.

„Vzhľadom na dlhodobé prepieranie môjho súkromia v médiách nemám potrebu pózovať pred fotografmi,“ vysvetlil slušne dôvod herec Štefan Skrúcaný pre topky.sk. Snáď sa párik do budúcnosti trochu osmelí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu