Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Will Smith: Som veľmi dobrý v posteli!

Will Smith Zobraziť galériu (6)
Will Smith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Hercove sebavedomie už nepozná hraníc. Rozhodol sa svoje sexuálne výkony zhodnotiť verejne. Samozrejme, len pozitívne.

Iba nedávno sa obľúbenec Will (40) priznal, že posteľové scénky mu pri natáčaní robia nemalé problémy. K tejto téme sa nepriamo vrátil aj teraz: „Mať vyzlečené všetky svoje šaty pred skupinou ľudí, ktorí sedia okolo vás a pozorujú vás, je veľmi, veľmi náročné.“

Jediná vec, ktorá mu pomáha odhadzovať zábrany pri vyzliekaní pred kamerou, je vraj fakt, že je démonom na posteľových plachtách. Aspoň to o sebe sám tvrdí: „Ale ja som nebol hanblivý, lebo som v skutočnosti v posteli veľmi dobrý. Ale aj tak je to divné.“

Hercove nadšenie pre sex je všeobecne dosť známe. Svoju vášeň pre večerné radovánky už neraz prezentoval aj v médiách. Smithova manželka, herečka Jada Pinkett Smith (37), si teda podľa všetkého príde na svoje. Teda ak je naozaj taký dobrý, ako to o sebe tvrdí.

Aby tejto hollywoodskej hviezde narástlo ego ešte o niečo viac, americký magazín Newsweek ho označil za najmocnejšieho herca planéty.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu