Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kate Winslet: Vďakabohu, že nie som ako Angelina!

Kate Winslet a Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Kate Winslet a Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zdá sa, že čerstvá držiteľka dvoch Zlatých glóbusov má Angelinu Jolie poriadne v zuboch. Kate svoju hereckú kolegyňu nielenže skoro zabudla spomenúť v ďakovnej reči, ale vzápätí ju poriadne skritizovala za "rozpitvávanie" svojho súkromného života!

Britská herečka si nevie vynachváliť súkromie, ktoré si dokázala udržať v dostatočnej vzdialenosti od červeného koberca, a to i napriek rastúcej popularite. Hoci len nedávno získala hneď dve prestížne ocenenia, povolanie herečky si vraj nevybrala kvôli sláve.

Kate sa o možnej strate súkromia, ktorú so sebou herectvo nevyhnutne prináša, rozhovorila v interview pre britský denník Daily Mail. Ako názorný príklad negatívneho dopadu popularity uviedla slávny herecký pár Brangelina, o ktorom nemá zrovna najlepšiu mienku: "Brad Pitt a Angelina Jolie sú ako chodiaca telenovela - verejnosť chce vedieť, čo sa bude diať ďalej. Aj keď ich nepoznám, premýšľam o ich situácii."

Odkedy sympatická blondínka nadobudla sexy krivky a dokončila posledné dva filmy (Revolutionary road a The Reader), pravidelne zapĺňa stránky bulvárnych plátkov. Sama však tvrdí, že za svoj úspech je vďačná, pretože jej ako herečke dodáva vytúženú slobodu. S pozornosťou médií sa dávno vyrovnala, hoci to nebolo vždy jednoduché: "Mala som v živote obdobia, kedy som bola zmätená, tak trochu stratená a moja sebaúcta bola nízka." Musíme uznať, že momentálne u Kate po nedostatku sebavedomia niet ani stopy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu