Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Strápnený Brad Pitt: Si škaredý ako pes!

Brad Pitt s briadou Zobraziť galériu (4)
Brad Pitt s briadou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na party, ktorá nasledovala po odovzdávaní Zlatých glóbusov, čakalo šarmantného herca nemilé prekvapenie. Vzniknutá komická situácia za sebou zanechala mierne červenajúceho sa Brada, nemalé množstvo pobaveného obecenstva ako aj uspokojenú podnapitú slečnu.

Trúfalá dáma išla rovno na vec. Priamočiaro Bradovi (45) naznačila, že v jeho poslednom filme nevyzeral práve najlepšie.

„Brad si na akcii pochutnával na svojom koktaile a rozprával sa s kamarátmi, keď sa k nemu priblížila táto pravdepodobne opitá žena. Začala rozprávať o tom, ako kvôli make-upu a starnutiu v The Curious Case of Benjamin Button vyzeral škaredo ako pes,“ prezrádza zdroj pre britské noviny Evening Standard.

Podgurážená osôbka nemohla spraviť Bradovým priateľom väčšiu radosť. O zábavu bolo teda okamžite postarané. Hollywoodska hviezda však nestratila rozvahu a trpezlivo vysvetlila, že ten make-up bol nevyhnutý. Bez neho by príbeh totiž nepôsobil hodnoverne.

Po objasnení súvislostí zaostrila dáma na tvár celebrity a zahlásila: „A určite by ste si mali oholiť tú koziu briadku, pretože to vyzerá jednoducho príšerne.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na
tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu