Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zákerná Britney Spears: Preberie Paris bývalého?!

Britney, Benji a Paris Zobraziť galériu (10)
Britney, Benji a Paris (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Časy, kedy dve hollywoodske blondínky sýtili média tvrdeniami o ich nerozlučnom priateľstve sú už dávno preč. Vzťahy medzi nimi už zrejme ochabli natoľko, že si bez problémov posúvajú bývalých partnerov.

Je to iba mesiac, čo sa Paris (27) rozišla s chlapcom svojich snov Benjim Maddenom (29). Ako dôvod uviedla povahovú rozdielnosť, čo jej nikto uprieť nemohol. Napriek tomu sa všetkým zdalo, že by hotelová dedička mohla mať o gitaristu skupiny Good Charlotte ešte stále záujem.

Zatiaľ čo sa Paris zabávala nikdy nekončiacimi party vo svojej miliónovej vile, Britney (27) chlácholila odkopnutého Benjiho.

„Boli spolu na niekoľkých rande. Vyzerá, že má Benjiho veľmi rada, tak ako aj on ju,“ tvrdí nemenovaný zdroj pre magazín In Touch Weekly.

Slušného chlapca, ktorým člen úspešnej skupiny rozhodne je, schvaľuje aj speváčkin otec James. Rozrušená Britney zatiaľ fámy o novom vzťahu popiera.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu