Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Kate Winslet: Sexuálnymi scénami dokáže poriadne vystrašiť!

Kate Winslet Zobraziť galériu (12)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britská herečka, ktorá sa v poslednom období zviditeľnila najmä vďaka svojej vylepšenej postave, vie svojim hereckým kolegom narobiť nemalé problémy. Objímať takúto sexicu pred kamerou totiž nebýva vždy jednoduché!

Obeťou nepríjemných pocitov nervozity z Katiných ladných kriviek sa stal len osemnásťročný David Kross, ktorý si po jej boku zahral v romantickej dráme The Reader. Film zachytáva príbeh nemeckého právnika, ktorý mal ešte ako tínedžer ľúbostný vzťah so staršou ženou menom Hanna Schmitz. V pútavej snímke nechýbajú ani šťavnaté scény, vďaka ktorým sa mladý herec necítil práve vo svojej koži.

Hoci Kate nervozitu svojho hereckého partnera nepopiera, na jeho konečnom zvládnutí nahých záberov údajne niet ani stopy po zaváhaní: "Samozrejme, že David bol vystrašený. Ale uvoľnil sa a podal skvelý výkon." Herečka v rozhovore pre magazín Reveal ďalej dodala, že osvedčeným liekom na takéto ošemetné situácie je udržanie si zmyslu pre humor.

Napriek tomu, že príťažlivá blondínka sa stala terčom mnohých obdivných pohľadov, zostáva stále pri zemi a za superkrásku sa zatiaľ nepovažuje: "Hollywood je plný nádherných žien, ale ja nie som jednou z nich. Som len anglické dievča, ktoré robí, čo môže."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Trailer k filmu The Reader



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu