Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Najväčšie premeny ženských celebrít za minulý rok

Britney Spears a Amy Winehouse pred rokom Zobraziť galériu (12)
Britney Spears a Amy Winehouse pred rokom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Niekedy je priam neuveriteľné, čo všetko sa dá stihnúť v priebehu 12 mesiacov. Svoje o tom vedia i hollywoodske krásky a úspešné speváčky, ktoré v minulom roku zmenili štýl obliekania, schudli či dokonca pribrali. Teraz vyzerajú neuveriteľne a pocit z nového zovňajšku si nevedia vynachváliť!

Kate Winslet (33) patrí medzi herečky, ktoré sú skvelým príkladom toho, že na ženskú krásu nikdy nie je neskoro. Kate totiž v uplynulom roku zhodila zopár nadbytočných kilogramov a výsledok ukázala na odvážnych záberoch v prestížnych magazínoch. Napriek skeptickým kritikom, ktorí fotografie vyhlasovali za retušované, niet najmenších pochýb o jej sexepíle. Kate sa totiž stáva ozdobou každej akcie, na ktorej sa zúčastní a mužom vyráža dych.

Najväčšie premeny ženských celebrít
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)



Zo sivej myšky sa v krásnu princeznú minulý rok premenila aj Gwyneth Paltrow (36). Príťažlivá blondínka vymenila imidž „nezávisláčky” za imidž nedobytnej krásavice a dala navždy zbohom vyťahaným svetrom, vyšúchaným džínsom a dlhokánskym šálom. Namiesto toho ju dnes stretnete v krátkych sukničkách a na poriadne vysokých podpätkoch.

Najväčšie premeny ženských celebrít
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Ani tento krát nezabudneme na Britney Spears (27), ktorá má za sebou najbúrlivejšie obdobie svojho života. Úvod minulého roka patril jej vyholenej hlave, verejnému psychickému zrúteniu a hospitalizácii na psychiatrii. Aj keď kritici jej kariéru už dávno pochovávali, Britney dokázala pozbierať svoje sily a vrátiť sa do niekdajšej skvelej formy. Zapustila dlhú hrivu, schudla v správnych partiách a opäť začala nosiť obtiahnuté sexy outfity.

Najväčšie premeny ženských celebrít
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Medzi najväčšie britské pohromy vlaňajška rozhodne môžeme zaradiť život kontroverznej speváčky Amy Winehouse (25). Tá si prešla viacerými odvykacími kúrami, pobytmi v nemocničných zariadeniach a šokujúcimi škandálmi. Amy najskôr vychudla na kosť, zbledla ako stena a nakoniec sa jej kvôli drogám už začínal rozpadávať nos. V závere roka sa však vybrala na exotickú dovolenku do Karibiku, ktorá na ňu blahodarne zapôsobila. Speváčkini priatelia sa momentálne zhodujú, že Amy pribrala, opálila sa a nikdy nevyzerala zdravšie. Takúto sci-fi fotografiu sa nám ale získať nepodarilo.

Najväčšie premeny ženských celebrít
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu