Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Kate Winslet: Vychutnajte si ma nedokonalú

Kate Winslet Zobraziť galériu (12)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Po naťahovačke okolo podozrivo dokonale pôsobiacich kriviek hlavnej protagonistky Titaniku sa dotknutá Kate rozhodla popísať spôsob ich jednoduchého nadobudnutia.

Kiež by to mal každý také jednoduché ako herečka Kate Winslet (33). K udržaniu postavy nepotrebuje žiadne diéty a ani trénera. Ako sa teda dokázala vypracovať až k šteklivým fotkám krásnej postavy, ktorú jej bolo až ťažké uveriť?

„Mojou mantrou je spraviť si to jednoduché“ spokojne prehlasuje a dodáva, že okrem cestovín zatiaľ nevylúčila z domácej kuchyne žiadne jedlo. Tie boli vyškrtnuté zo zoznamu vraj len preto, že jej spôsobujú bolesti žalúdka.

„Mám koberček a malé závažia do rúk a robím s nimi veci na brucho aj na zadok,“ veselo opisuje svoje domáce cvičenie podľa DVD. „Je to veľmi jednoduché, sotva sa pri tom zapotíte.“

Vysvetlenie redukcie hmotnosti a záhadného vyformovania figúry teda znie: „Moje telo je iné. Ustálilo sa do toho, čím je teraz.“ Na záver sa z úst herečky môžeme dozvedieť jej postoj k ľudskej dokonalosti, podľa ktorého „nikto nie je dokonalý. V dokonalosť proste neverím. Verím však vo vyhlásenie: Toto som ja a tak sa na mňa pozrite ako nie som dokonalá! Na to som hrdá.“

Každopádne si výsledky Katinej životosprávy budeme môcť už čoskoro overiť vo filme The Reader, kde sa má objaviť nahá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu