Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obhajoba Brada Pitta: Nemal som aféru s Angelinou!

Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nedávne pošmyknutie jazyka mnohonásobnej mamičky spôsobilo v Hollywoode nemalý rozruch. Okamžite sa začalo diskutovať o starom mileneckom trojuholníku a podvádzanej Jennifer Aniston. Slávny herec sa preto rozhodol dať veci do poriadku. Verejnosti prezrádza, ako to medzi nimi v skutočnosti bolo.

Angelina (33) nedávno prezradila svoju radosť z toho, ako ukáže deťom film „kde sa ich rodičia do seba zaľúbili“. Na mysli mala samozrejme úspešný kinohit Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 . Tmavovlasá kráska si ale neuvedomila váhu svojich slov. V čase údajného vzplanutia novej lásky bol totiž americký fešák ešte stále v zväzku manželskom.

Reakcia bývalej partnerky teda nebola práve prívetivá. Jennifer (39) sa Angelinine vyhlásenie naozaj silno dotklo a reagovala naň aj v médiách.

S odstupom času reaguje na celú situáciu aj sám Brad (45): „Väčšina ľudí zrejme nerozumie tomu, že sme filmovali Mr. & Mrs. Smith približne rok. A filmoval sa aj potom, ako sme sa s Jen rozišli.“

„Aj keby nie, stále to neznamená, že sme mali spolu nejakú nehanebnú aféru. Nič také nebolo. Som veľmi hrdý na spôsob, akým sa to celé vyriešilo,“ dodáva otec šiestich detí na záver.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu