Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Brad Pitt: Radšej budem mladý a hlúpy ako...!

Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci žije s jednou z najkrajších žien sveta a vychováva šesť detí, k úplnému šťastiu mu stále niečo chýba. Hollywoodska hviezda sa v posledných dňoch do seba uzatvára a neustále premýšľa o svojom živote. Žeby mu na dvere klopala kríza stredného veku?

Prvé náznaky Bradovej zmeny prišli v závere tohto roka, keď sa na verejnosti objavil s fúzmi, ktoré jeho imidžu dali celkom nový rozmer. Z lámača ženských sŕdc sa stal starnúci pán, ktorý si už dokonca začal pestovať cestičku vo vlasoch.

Avšak zmeny, ktoré vychádzajú z hercovho vnútra, bližšie odhalil až nedávny rozhovor pre noviny Los Angeles Times. Brad (45) sa totiž priznal, že by bez mihnutia oka obetoval svoje nadobudnuté skúsenosti za to, aby bol opäť mladý: "Kedykoľvek by som vymenil múdrosť za mladosť." Znamená to, že podľa neho už patrí do starého železa?

Celý proces úvah o zmysle života a ďalšom smerovaní vraj bezpodmienečne prichádza po prekročení štyridsiatky. Podľa herca za jeho súčasným duševným rozpoložením môže stáť aj enormný úspech, ktorého sa mu dostalo ešte predtým, ako spoznal súčasnú partnerku Angelinu Jolie: "Pravdepodobne sa mi darilo lepšie, ako bolo treba."

Hoci sa Brad momentálne cíti ako v slepej uličke, Angelina mu ukázala, že jediným a prirodzeným smerom v živote je rodičovstvo. A toho sa údajne mieni držať aj naďalej.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu