Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Trapas na móle: Ovisnuté brucho a celulitídu farba nezakryla!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

CALI - Vychudnuté modelky pripomínajúce vyschnuté vešiaky na kolumbijských prehliadkových mólach rozhodne nemajú žiadne miesto. V piatok večer okrem exkluzívnych modelov namaľovaných priamo na kožu totiž "zahviezdili" aj nemalé chybičky krásy!

Piatková noc v kolumbijskom meste Cali patrila ďalšiemu ročníku módnej prehliadky s názvom Colombia Exposhow New York 2009. Medzi divácky najatraktívnejšie patrilo predstavenie tvorby ekvádorského maliara a fotografa Johna Vargasa.

43-ročný umelec svoje modelky "obliekol" len do špeciálnej farby, ktorou im svoje výtvory namaľoval na nahú pokožku. Šteklivá spodná bielizeň tak zanechala ešte hlbší erotický dojem, no bohužiaľ len na chvíľu. Pohľad na pomarančovú kožu na zadných partiách modelky totiž prekvapil ďaleko viac. Diabolsky zladený model s obrovským rohmi a tmavočervenými ústami síce disponoval mužnými ramenami, no jeho početné tukové vankúše vo forme pneumatík namiesto brucha takisto neuchvátili žiadnu dámu.

Život a tvorba Johna Vargasa najviac ovplyvnili jeho tri veľké vášne - fotografia, ľudia a umenie. Medzi jeho najznámejšie maľby na telo patrí kolekcia sexy kočiek v odvážnych futbalových dresoch, ktoré rozhodne nie sú veľkosti XXL.

 

Počuli ste horúce „pikošky" o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu