Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Mirgová: Pod sukňou nosí takúto bielizeň!

Dominika Mirgová odhalila spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová odhalila spodnú bielizeň.

BRATISLAVA - Ukázala nohavičky! Na šaty si neustále dohliadala, no predsa ich neustrážila! Strieborná finalistka tretej série SuperStar Dominika Mirgová (16) je živé žieňa, ktoré na nedávnej párty nechtiac ukázalo aj to, čo za normálnych okolností ostáva utajené.

Mladá speváčka Dominika Mirgová sa vie poriadne odviazať a nespútane zabávať. Na nedávnej akcii si pri fotografovaní neustále dávala pozor na svoje mini šaty. Nechcela totiž ukázať viac, ako treba. 

To sa jej však nepodarilo. Jej obranné mechanizmy zlyhali v momente, keď ju vzal do náručia superstárovský kolega Tomáš Krak. V tej chvíli neúmyselne poskytla prítomným fotografom výnimočný pohľad. 

Dominika totižto nechtiac odhalila svoju čierno-bielu spodnú bielizeň, ktorú mala v ten večer dokonale zladenú s outfitom. S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o tango nohavičky. Ako totiž prezradila v nedávnom v online rozhovore pre topky.sk, preferuje najmä tento typ spodnej bielizne. „Asi skôr tangá,“ odpovedala vtedy na zvedavú otázku čitateľa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu