Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mirgová a Chrenko: Už sú ako Šindlerová so Záhradníkom!

Dominika Mirgová a Michal Chrenko. Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová a Michal Chrenko.

BRATISLAVA – Tak sú spolu alebo nie? Dominika Mirgová (16) nechce, aby ju Michal Chrenko (18) pred fotografmi objímal. Na otázku, či sú teraz už len kamaráti, však odpovedala vyhýbavo!

Tretia SuperStar tiež priniesla do šoubiznisu nový párik. Pri prvej šou sa dali dokopy moderátorka Adela Banášová s Tomášom Bezdedom a člen manažmentu STV Branislav Záhradník s Martinou Šindlerovou. Oba páry však už ohlásili rozchod. A vyzeralo to tak, že ani Mirgovej s Chrenkom to nevydržalo!

Všetko je však zrejme trochu inak. Adela Banášová si síce za Tomáša Bezdedu už našla náhradu, pri Šindlerovej a Mirgovej však rozchod nie je taký istý. Martina sa naďalej stretáva s Braňom a dokonca spolu odleteli do svadobného raja v Las Vegas. Dominika s Michalom zas spolu stále fungujú ako hudobníci.

Dueto si strihli aj na pondelkovom vianočnom koncerte v bratislavskej Dúbravke. Keď sa k nim však v zákulisí blížili fotografi, Dominika dala preč Michalovu ruku zo svojho pásu a ešte mu dohovárala: „Nedrž ma!“

Tak sme sa mladej speváčky spýtali, či sú s Michalom už iba kamaráti a spolupracovníci. „My o tom nehovoríme,“ zahmlievala podstatu ich vzťahu. Keď ale v našom neskoršom rozhovore padlo slovné spojenie „blízki ľudia“, s láskou sa zahľadela na Michala, ktorý stál kúsok ďalej. Prečo teda svoj vzťah taja? Žeby im manažéri poradili, že nezadaní speváci a speváčky získavajú viac fanúšikov?!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu