Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Smatanová a Misha experimentujú: Chcú byť sexi mačičky?!

Zuzana Smatanová a Misha Zobraziť galériu (3)
Zuzana Smatanová a Misha (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Zo sivých myšiek ladné gazely?! Speváčka Zuzana Smatanová (24) a jej kolegyňa Misha (33) menia svoj imidž. Je za tým nejaký chlap?

Zuzana Smatanová, ktorá sa nedávno stala zlatou slávicou, sa v poslednom čase výrazne mení. Najmä svojím imidžom. Na nedávnej recepcii bola oblečená vo vysokých čižmičkách a v oveľa elegantnejšom outfite, na aký sme u nej doposiaľ neboli zvyknutí. Topky.sk sa jej preto spýtali, čo bolo dôvodom jej zmeny.

„Ja ani vlastne neviem. Povedala som si, že trošku chcem niečo zmeniť, ale aj zachovať si niečo svoje,“ prezradila speváčka a dodala, že za jej novou vizážou netreba hľadať žiadneho chlapa. „Myslím si, že žiadna zmena, ktorá sa týka môjho súkromia, sa neodráža na mojom outfite.“

Podobne ako Zuzana, aj jej staršia kolegyňa z brandže - Misha, zmenila svoj štýl obliekania. Veľký sexi výstrih, aký ukázala na nedávnej akcii, zaujal nejedného pána. Dokonca už nenosí ani povestné klobúčiky a svoje vlasy vystavila na obdiv. Elegantný účes iba podčiarkol jej vylepšený imidž. Naše “šedé myšky“ tak trošku zaexperimentovali a zmenili sa razom na sexi ženy.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu