Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Speváčka Misha (36) vraj čaká dvojičky: Otec neznámy?!

Speváčka Michaela Misha Paľová bude vraj čoskoro mamičkou. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Michaela Misha Paľová bude vraj čoskoro mamičkou.

BRATISLAVA – Zdá sa, že Michaela Misha Paľová (36) zatúžila po rodine. Speváčka je totiž podľa našich informácií v radostnom očakávaní. Šťastnú udalosť vraj prežíva hneď dvojnásobne, na svet by totiž mala priviesť dvojičky. Otázkou ale zostáva, kto je otcom. Hudobníčka totiž nemá po svojom boku žiadneho oficiálneho partnera.

Michaela Paľová vraj momentálne prežíva najkrajšie obdobie v živote ženy. Podľa našich informácií je v prvých mesiacoch tehotenstva. Novinku o tom, že už čoskoro sa jej túžba po deťoch naplní, údajne oznámila najbližším len nedávno.

Keď sme speváčku oslovili, nechcela sa o tejto téme rozprávať. Ihneď, čo povedala, že „to nie je pravda,“ položila telefón. O Michalovčanke je ale všeobecne známe, že všetko, čo sa týka jej osoby a súkromia, si úzkostlivo stráži. Potvrdila to aj pri nedávnom vysielaní relácie Legendy popu.

Hudobníčka sa počas nakrúcania správala pomerne zvláštne. Keď ju chcel náš fotograf v zákulisí zvečniť, zdráhala sa. Objektívu sa vyhýbala za každú cenu - akoby sa bála, že reportér náhodou zachytí niečo, čo sa snaží skryť. Napríklad rastúce bruško. Brunetka sa potom už na pódium postavila v legínach a dlhšom tope s rafinovaným strihom, ktorý jej spomínané partie dokonale maskoval.

V súvislosti s Paľovej tehotenstvom sa špekuluje, kto by mohol byť otcom dvojičiek. Jej posledným verejne známym priateľom bol Ondrej Gavalec. Párik sa mal v lete minulého roka zosobášiť, nakoniec však z toho zišlo. Uvidíme, či sa s odstupom času Misha rozhodne odkryť identitu nového partnera aj verejnosti.

Speváčkine bruško pôsobí opticky väčšie.
Zobraziť galériu (5)
Speváčkine bruško pôsobí opticky väčšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu