Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Celebrity o Slávikovi: Bezdeda predstavil aj frajerku!

BRATISLAVA – Vyšiel s pravdou von! Obľúbený superstárista Tomáš Bezdeda (23) po rozchode s moderátorkou Adelou Banášovou (28) tvrdil, že nemá nikoho. Teraz, ako sa zdá, je všetko inak. Topkám priamo pred kamerou ukázal priateľku... :-)

 














Video: Cmorik o mŕtvom otcovi: Sú to emócie!

 



Okrem speváka Petra Cmoríka sme vyspovedali niekoľko ďalších populárnych osobností. Zaujímalo nás, ako sa im páčil priamy prenos Slávik 2008 a čo hovoria na víťazov. Ako prvú sme oslovili "kráľovnú bulváru" Eriku Judínyovú a svoj názor nám prezradila aj Barbora Balúchová.





 

 

 

Video: Šindlerová: Minuloročný Slávik bol lepší! Bola som totiž nominovaná!


Dramaturgička Gabika Drobová prezradila, ako bola spokojná s moderátorkou večera, a čo sa sa jej vynára na myseľ pri pesničke od Desmodu. Šindlerová prezradila, koho tipovala a Adam Ďurica, netajil, čo ho v budúcnosti čaká.
 

 




 

 

Video: Cibulková nervózna z krátkych šiat!

 



Na Slávikovi sme si nedali ujsť ani tanečníka Laciho Strikea, ktorý sa pochválil, že na tejto šou opäť spolupracoval. Tenistka roka sa predviedla v sexi šatách a netajila, že pri odovzdávaní Slávika bola mierne mimo. A čerstvá držiteľka ocenenia Zlatý Slávik Zuzana Smatanová prezradila dôvod, prečo sú výsledky hudobnej ankete každým rokom rovnaké.
 

 



 

Video: Bezdeda predstavil priateľku! Tomáško, my vieme svoje, nič sa neboj...! :-)


 

Minuloroční Superstaristi Natália Hatalová a Tomáš Krak nám prezradili, koho tipovali na víťazov i to, čo momentálne pripravujú. Tomáš Bezdeda mal na afterparty výbornú náladu, a porozprával aj to, čo nemusel.





 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu