Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Dominika Mirgová: Všetkým už lezie na nervy!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (10)
Dominika Mirgová

BRATISLAVA – Najnovším počinom Dominiky Mirgovej (16) je extrémne krátky song. Napriek tomu ho už všetci majú plné zuby.

Počuť ju celý deň! Zovšadiaľ sa valí rytmická vianočná pieseň istého mobilného operátora. Ako topky.sk zistili, popevku „Vianoce, šalala, keď nepípa mobil, som zúfalá...“ prepožičala hlas Dominika Mirgová. „Nebudem to nijako komentovať,“ zatajovala informácie superstáristka, keď sme zisťovali speváckeho autora nahrávky.

Podľa našich informácií je dôvod, kvôli ktorému to nepotvrdila, jednoduchý. „Mobilný operátor proste chce, aby ľudia mali ilúziu, že to spieva dievča z reklamy,“ prezradil nám náš zdroj príčinu tajností.

A tak sme sa ani nedozvedeli, či sa Dominika stretáva vo svojom okolí s negatívnymi reakciami. Na rôznych internetových fórach sa však ľudia vyjadrujú dosť jasne. „Dnes som vo fáze, že sa neviem rozhodnúť, ktorá z reklamných otravných pesničiek mi viac lezie na nervy,“ prečítali sme si.

V tejto reklame prepožičala Dominika svoj hlas.

Dominika Mirgová: Všetkým už
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu