Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Divoška Nicole Scherzinger definitívne skrotená: Rozmýšľa už o deťoch!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (8)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Táto správa rozhodne nepoteší žiadneho platonicky zamilovaného fanúšika. Idol sa zrejme čoskoro stane jednou z najhorúcejších amerických mamičiek, čo môže značne ovplyvniť jej nespútané predvádzanie dokonalého tela. Čo ju ale privádza k takémuto drastickému rozhodnutiu?

Tým vyvoleným nie je nikto iný ako šampión F1 Lewis Hamilton (23). Šarmom nabitú líderku dievčenskej extravagantnej skupiny Pussycat Dolls pobláznil natoľko, že sa mačička svojvoľne rozhodla založiť rodinu.

„Lewis je tak úžasný, skromný a galantný muž,“ nešetrí Nicole superlatívmi a rozcítene dodáva: „Som šťastná ako nikdy predtým.“

Aby všetkým dokázala, že to so svojím mladším partnerom myslí naozaj vážne, načína nebezpečne háklivú tému: „Strašne by sme chceli anjelsky krásne dieťatká jedného dňa! Spievali by sme im Don´t Cha, ešte kým budú v brušku. Lewis pozná všetky slová.“

Odhodlanie nemožno tejto zmyselnej tmavovláske v žiadnom smere uprieť. Do triezveho stavu z tohto euforického opojenia sa dostala len svojim posledným vyhlásením. Úžasný Lewis vraj dostane kopačky s okamžitou platnosťou, ak jej bude neverný. Hranice sú teda jasne stanovené.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu