Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový album Katy Perry: Zase chce provokovať?!

Katy Perry Zobraziť galériu (10)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry hľadá producentov albumu, ktorý chce začať nahrávať začiatkom roka 2009. Ako povedala pre Page Six Magazine, na nasledovníkovi titulu One of the Boys už začala pracovať, v kabelke nosí prvé texty.

Neprezradila, či bude provokovať tak, ako v piesňach I Kissed A Girl či Ur So Gay. Zdôraznila, že ľudí chce len zabávať, nie im ponúkať návod na život. Myslí si, že ľudia začínajú chápať jej humor. "Niekedy sa umelci berú príliš vážne," dodala.

Okrem toho, že sa pripravuje na nahrávanie novinky, učí sa ako zvládať slávu. "Nedávno som prespala u kamarátky. Ráno chcela ísť niekam na raňajky. Potom sme vyšli von a boli tam paparazzovia," citovala jej slová internetová stránka nypost.com.

Dvadsaťtriročná Katy Perry sa narodila v Santa Barbare v Kalifornii v nábožensky založenej rodine. V detstve spievala v cirkevnom zbore. Debutový album Katy Hudson, ktorý vydala pod svojim občianskym priezviskom, vyšiel v roku 2001. Preslávila ju nahrávka One of the Boys, na ktorej boli hity ako I Kissed A Girl či Hot N Cold.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu