Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jessica Biel v zápale hry: Striptíz priamo na ihrisku!

Jessica Biel Zobraziť galériu (9)
Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nelichotivá povesť suchárky, ktorá sa nevie odviazať, sa v prípade Jessicy Biel pravdepodobne už čoskoro stane minulosťou. Sexy herečka totiž nielenže miluje futbal, ale svoju radosť zo vsieteného gólu vie aj patrične prejaviť - vyzliekaním!

Prepotený dres, zablatené trenírky a kopačky na nohách - to všetko predstavuje jednu z Jessiciných obrovských vášní. Herečka, ktorá sa futbalu aktívne venovala niekoľko rokov, to vraj na ihrisku dokáže poriadne roztočiť. Ak dokonca skóruje, žiadny zadok nezostane prilepený na sedačke. Jessica sa totiž od samej radosti okamžite zbaví svojho trička.

26-ročná herecká hviezda sa netají tým, že futbalu rozumie a v žiadnom prípade ho nepovažuje za čisto mužskú záležitosť. Svojimi hráčskymi schopnosťami sa pochválila v rozhovore pre magazín GQ: "Milujem futbal, hrala som na pozícii stredopoliara. Ale zoči-voči brankárovi som to väčšinou strelila ponad brvno."

V spomínanom interview sa Jessica nevyhla ani vážnejším témam, ako je strach z budúcnosti. Úspech, ktorý v živote dosiahla, ju núti klásť si neustále otázky o tom, čo bude nasledovať, odkiaľ príde jej ďalší výplatný šek a či bude schopná platiť hypotéku. Ak by sa však herečke prestali sypať len tie najlepšie filmové úlohy, úspech by ju pravdepodobne čakal aj vo svete športu. Jej meno na reprezentačnej listine by zaručene vypredalo nejeden futbalový štadión.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu