Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jessica Biel si nedokáže ustrážiť frajera, žiarli na Rihannu!

Rihanna a Jessica Biel Zobraziť galériu (8)
Rihanna a Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prvá vážnejšia búrka medzi Jessicou Biel a Justinom Timberlakom nenechala na seba dlho čakať. Hriešna príťažlivosť medzi populárnym spevákom a jeho kolegyňou Rihannou totiž Jessicu vyprovokovala k poriadnemu záchvatu žiarlivosti!

Justina a spievajúcu krásku z Barbadosu spojila práca na spoločnom singli s názvom Rehab. Natáčanie videoklipu k spomínanej skladbe prebiehalo v kalifornskej púšti a medzi oboma hudobnými hviezdami zavládla horúčava, ktorej príčinou neboli len extrémne teploty!

Chýry o intenzívnej chémii medzi Justinom a Rihannou sa dostali do uší aj Jessice, ktorá sa vzápätí premenila na činnú sopku. Počas výbuchu žiarlivosti namiesto lávy chrlila obrovský hnev, a to na všetky strany. Úspešná herečka totiž od svojho frajera momentálne očakáva ponuku na sobáš a nie iskry lietajúce k inej žene.

Keďže Jessica nepatrí zrovna medzi technické nemehlá, okamžite si cez internet pozrela prvé zábery z horúceho natáčania. Po zhliadnutí Rihanniných odvážnych outfitov a neuveriteľného sexepílu ju však pochytila žalúdočná nevoľnosť. Vďaka záverečnej a vskutku veľavravnej fotografii z kapoty auta sa Jessice vôbec nečudujeme.






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu