Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najnovšia túžba Jessicy Biel: Podrezaný jazyk!

Jessica Biel Zobraziť galériu (8)
Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odveká pravda o tom, že nikto nie je dokonalý, sa nedávno potvrdila i v prípade krásavice Jessicy Biel. Jedna z najsexy žien sveta totiž krátko po predvedení učebnicového záchvatu žiarlivosti kvôli Rihanne prezradila ďalšiu zo svojich slabších stránok.

Príťažlivá herečka, ktorá v súčasnosti zdieľa spoločnú posteľ i domácnosť so spevákom Justinom Timberlakom, čoraz častejšie pred novinármi doslova vychádza s kožou na trh. Neváhala im dokonca prezradiť ani takú pikantnosť, akou je neschopnosť presadiť svoj vlastný názor.

Jessica sa netají tým, že nepatrí zrovna medzi konfliktné typy a do vášnivej hádky sa nechá zatiahnuť len málokedy. Poriadne vrásky jej však robí fakt, že z ostrej výmeny názorov ešte nikdy neodišla ako víťaz, pretože svoju pravdu si jednoducho nedokáže obhájiť.

Herecká hviezda sršiaca sexepílom netúži po ničom inom, ako byť silnejšou a priebojnejšou. Bezodkladne by chcela vyriešiť predovšetkým oneskorenosť svojich reakcií: "Keď sa nachádzam v dusnej situácii, vždy sa mi zaviaže jazyk a až o hodinu neskôr mi napadnú skvelé argumenty, ktoré som mohla použiť."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu