Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jessica Biel: Nahé fotografie už poriadne oľutovala!

Jessica Biel Zobraziť galériu (10)
Jessica Biel

LOS ANGELES - Sexy herečka sa pred ôsmimi rokmi odhodlala nafotiť skutočne odvážne zábery, na ktorých ukázala takmer všetko. Podľa jej slov však bola zneužitá a s odhalením svojich dokonalých kriviek pred objektívom sa doteraz nevie zmieriť!

Jessica obnažila svoje krásne telo ešte v roku 2000 vo veku sladkých sedemnásť rokov. Pikantné fotografie boli uverejnené v magazíne Gear a kritici sa zhodujú v tom, že ešte stále ide o najväčší zlom v herečkinej doterajšej kariére.

Frajerka Justina Timberlaka však medzičasom zmenila názor a kontroverzné akty už nevníma tak pozitívne ako kedysi. Celý incident momentálne nenazýva inak ako "naozaj zlé rozhodnutie". Avšak prevziať plnú zodpovednosť za predmet svojej ľútosti jednoducho odmieta: "Zaplietla som sa s ľuďmi, ktorí nemysleli na mňa, ale na to, čo by mohli vyťažiť z môjho osobného príbehu."

Napriek všetkým okolnostiam Jessica považuje šteklivé fotenie za cennú lekciu do života a tvrdí, že z nepríjemnej skúsenosti sa rozhodne poučila. Vo filmových kuloároch však naďalej neutíchajú špekulácie o tom, či by sa táto sexbomba bez pomoci spomínaných fotiek dostala k svojim najvýznamnejším hereckým príležitostiam.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu