Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lakatošová provokuje: Čím viac ukážem, tým viac dokážem!

Silvia Lakatošová v spoločnosti s dráždivým dekoltom. Zobraziť galériu (4)
Silvia Lakatošová v spoločnosti s dráždivým dekoltom. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Bilbordy nepotrebuje! Čas súťaží krásy sa blíži. A keďže ich máme dve, tú svoju sa bývalá misska Silvia Lakatošová (36) rozhodla medializovať po svojom. Topky.sk majú dôkaz, že sa do toho vložila naozaj celá.

Tak nízko, ako sa len dá. Týmto pravidlom sa zrejme riadi pri výbere outfitu s výstrihom exmodelka Silvia Lakatošová. Po dlhej odmlke, kedy sa neukázala na spoločenských akciách, sme ju nedávno stretli hneď na niekoľkých večierkoch. A svoj návrat avizovala vo veľkom štýle - nápadne odhaleným dekoltom. Zrejme je to krátko pred štartom ďalšieho ročníka Miss spôsob, ako k sebe nalákať objektívy fotografov a zmedializovať túto šou.

V šoubiznise totiž nepísané pravidlo hovorí, že čím odhalenejšia snímka, tým väčšia šanca, že sa čoskoro objavíte v médiách. Ak nevyjde ani to, je tu ešte možnosť inzercie. Marketingový duch Silvie evidentne nie je najhorší. Upútavky vlastným telom sú predsa len účinnejšie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu