Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kmotríková a Lakatošová zapózujú pre Laffitu bez honoráru

Osmany Laffita Zobraziť galériu (18)
Osmany Laffita

BRATISLAVA - Jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková (37) a Silvia Chovancová-Lakatošová (35) sa v sobotu stanú modelkami kontroverzného módneho návrhára Osmany Laffitu. Dámy sa predvedú na netradičnom mieste - na hladine zamrznutého Štrbského plesa. A to úplne zadarmo!

Kubánsky návrhár, žijúci u našich západných susedov, prvýkrát premiéruje novú kolekciu mimo Česka. „Jeho žiadosťou bolo, aby sme okrem profesionálnych modeliek našli dve skutočné dámy, ktoré by jeho modely predviedli,“ prezradila Marieta Širáková, ktorá má Laffitovu prehliadku pod palcom. Do oka extravagantnému Kubáncovi padli nakoniec práve príťažlivá moderátorka Kmotríková a bývalá misska Lakatošová.

Pre obe ženy je predvedenie modelov Osmany Laffitu vecou prestíže, preto za svoje vystúpenie nezoberú ani korunu. „Honorár nebol pre mňa prioritný. Som rada, že môžem predvádzať pre návrhára s takýmto kreditom,“ vyjadrila sa Lakatošová. Aj Adriane Kmotríkovej ponuka od návrhára, ktorý oblieka Sharon Stone či Ivanu Trumpovú, polichotila. Zatiaľ však netuší, aký model predvedie. „Šaty nám nechcel ukázať, lebo sa ešte dokončujú. Vyskúšame si ich až pred prehliadkou,“ prezradila bývalá misska.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu