Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Riaditeľky súťaže krásy prehovorili: Tvrdé zákulisie okolo miss

Na snímke je riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová. Zobraziť galériu (2)
Na snímke je riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová.

BRATISLAVA - Hovorí sa, že krásne ženy to majú v živote ľahšie! To však tak úplne neplatí o adeptkách na titul Miss. V zákulisí to totiž býva tvrdé! Mesačníku Rebecca to prezradili tri riaditeľky súťaží krásy - Lucia Hablovičová z Miss Slovensko, Silvia Chovancová-Lakatošová (35) z Miss Universe SR a Michaela Maláčová (36) z Miss ČR.

Dostať sa medzi dvanástku najkrajších dievčat nie je niekedy ani pre krásne dievča najľahšie. Uchádzačku totiž môže odstaviť aj minimálne vylepšenie plastickou operáciou či nevinné tetovanie. "My ich automaticky vyraďujeme," prezradila Lucia Hablovičová. Ani po získaní titulu to však pre krásku nebýva prechádzka ružovou záhradou.

"Dievčatá sa v zmluve zaväzujú, že počas roka kraľovania by sa nemali vydať... A víťazka by nemala ani otehotnieť," dodáva Silvia Chovancová-Lakatošová. V Čechách je to tiež náročné. "Žiadame lojalitu, pracovitosť a od víťaziek zmenu mimopražskej adresy na pražskú," prezradila Michaela Maláčová z českej súťaže o Miss ČR s tým, že krásky nemôžu fotiť a nakrúcať erotiku, o porne ani nehovoriac. Vyhýbať sa drogám a alkoholu by mala byť samozrejmosť.


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ MESAČNÍKA REBECCA

 

Riaditeľky súťaže krásy prehovorili:
Zobraziť galériu (2)
Viac o zákulisí súťaží krásy čítajte v aktuálnom vydaní mesačníka Rebecca.
   

REBECCA od stredy v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu