Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Claudia Schiffer: Kam sa podela jej krása?

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (8)
Claudia Schiffer (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Slávna nemecká modelka prišla na akciu odovzdávania ocenení za britskú módu síce vo veľkom štýle, no patričný úspech tam na ňu nečakal. Ani drahý a kvalitný make-up už nedokázal ukryť jej zostarnutie.

Ak si Claudia (38) ešte pripravovala grandiózny a šokujúci návrat do sveta krásy, tak ten jej teraz bohužiaľ vyšiel len z druhej polovice.

Je to naozaj tá kedysi neodolateľná modelka, ktorá svojho času dominovala mužským tajným predstavám a závistlivé ženské pohľady ju od zlosti doslova prebodávali. Dnes už v súperení krásy nežnejšieho pohlavia neudrží krok a zachovalejšie celebrity ala Halle Berry (42), ju doslova prevalcovali.

Dvojnásobný pôrod jej vysal oveľa viac energie ako ostatným dámam zo šoubiznisu. Päťročný chlapec Casper a štvorročné dievča Clementine mamu zrejme značne potrápili, no aspoň sa nemusia obávať, že by sa vrátila k bývalému povolaniu. To naozaj nehrozí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu