Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajomstvo sexy postavičky Britney Spears: Vracanie a preháňadlá!

Zobraziť galériu (9)

LOS ANGELES - Popová princezná sa po rokoch úspešne vrátila nielen na výslnie hudobnej scény, ale i k zvodným krivkám. Kvôli svojej vysnívanej figúre, ktorú nám nedávno v plnej kráse predviedla na Bambi awards, však denne podstupuje drastické diétne maniere a zahráva sa so životom!

Britney si kvôli veľkolepému návratu do sveta hudby bez najmenších pochýb prešla dlhú a náročnú cestu, ktorej súčasťou bolo i zhodenie prebytočných 12 kilogramov. Ale zatiaľ čo speváčka hrdo vyhlasuje, že skvelá postava je výsledkom zdravého stravovania a prísneho fitnes režimu, jeden z jej bodyguardov vidí realitu úplne inak.

26-ročná speváčka si totiž pod zdravou výživou predstavuje mastné vyprážané jedlá z reštaurácií rýchleho občerstvenia Taco Bell, ktoré zapíja Red Bullom. Z prejedania si však ťažkú hlavu nerobí, pretože vzápätí sa poberie na záchod, aby obsah svojho žalúdka poctivo vyprázdnila.

Spomínaný telesný strážca magazínu America's Star prezradil nielen detaily o pravidelnom vracaní, ale aj o zázračných tabletkách s laxatívnym účinkom, ktoré Britney začala užívať: "Po jedle sa vždy vyvracia a nie je v tom zrovna diskrétna. Tie tabletky sú ako diuretiká, jedlo cez ňu iba prebehne. Neustále musí chodiť na záchod a všetko tam potom cítiť. Ľudia v jej okolí si myslia, že je bulimička." Nebezpečná porucha príjmu potravy, ktorou Britney nepochybne trpí, vraj už priniesla prvé dôsledky. Hoci na všetkých propagačných fotkách vyzerá fantasticky, v skutočnosti sa z nej stala troska s mastnou pleťou plnou vyrážok a so spľasnutými vlasmi.






Britney ešte ako poriadna bacuľka. Takto sa predviedla na cenách MTV v roku 2007.
Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu